Aj vojvodkyňa Kate bola ako tínedžerka šialene zamilovaná! Spolužiak však...

Prvé lásky neobchádzali ani peknú študentku Kate Middletonovú.

19.11.2020 00:00
debata

Predtým, ako sa vojvodkyňa Kate zamilovala do princa Williama, aj ona prežívala svoje tínedžerské lásky. A bola nešťastne zaľúbená do spolužiaka.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Arthur Edwards
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas návštevy u írskeho premiére Lea Varadkara. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas návštevy u írskeho premiére Lea Varadkara.

Kate Middleton a Harry Blakelock sa stretli počas školských čias na „Marlborough College“. Kate bola na škole považovaná za skvelú študentku, milovala šport aj umenie. Po ukončení štúdia strávila vtedy 18-ročná Kate tri mesiace vo Florencii a absolvovala kurz na Britskom inštitúte. Bavilo ju chodiť po meste a fotografovať mestskú katedrálu a nespočetné množstvo renesančných pokladov, píše Daily Mail. Kate však nemala v hlave iba umenie, ale aj Harryho Blakelocka.

Kate Middleton na Univerzite  St. Andrews  v... Foto: SITA/AP, MICHAEL DUNLEA
Kate Middleton Kate Middleton na Univerzite St. Andrews v roku 2005.

Jedna priateľka vojvodkyne porozprávala spisovateľke Katie Nichollovej pre knihu „Kate – The Future Queen“ o príbehu lásky z minulosti. „Keď Kate dorazila (do Florencie), bola skutočne nadšená týmto chlapcom z Marlborough, ktorý sa volal Harry. Celý čas o ňom hovorila. Myslím, že jej trochu zlomil srdce. Zdalo sa, že sa s ňou zahrával, keď boli v škole a ona vždy uvažovala o tom, ako ho získať, bol jediný chlapec, o ktorom hovorila. Nemyslím si, že to bolo niečo vážne,“ opísala. Kate a Harry sa vtedy jednoducho nenašli.

V septembri 2001 sa Kate presťahovala na škótsku univerzitu St. Andrews, kde sa zoznámila s princom Williamom. Na univerzitnej pôde sa tak začal písať jeden z najsledovanejších príbehov lásky súčasnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...