Toto je najsexi muž planéty za rok 2020! People korunoval hviezdu hitu Creed

Ani pandémia, ktorá výzrazným spôsobom poznamenala rok 2020, nezabránila americkému magazínu People v jeho výročnom rebríčku najsexi mužov. Titul toho najsexi prisúdili 33-ročnej hviezde hitov Creed či Čierny panter.

18.11.2020 11:29
debata (2)
Herec Michael B. Jordan je najsexi muž podľa... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herec Michael B. Jordan je najsexi muž podľa magazínu People za rok 2020. Herec Michael B. Jordan je najsexi muž podľa magazínu People za rok 2020.

Reč je o hercovi Michaelovi B. Jordanovi, ktorého americký šoubiznisový časopis, menoval za najpríťažlivejšieho muža súčasnosti. Herec je už tretím Afroameričanom, ktorý nastupuje na pomyselný trón. V predchádzajúcich dvoch rokoch titul prisúdil časopis People spevákovi Johnovi Legendovi a hercovi Idrisovi Elbovi.

„Je to cool pocit,“ komentoval Jordan v rozhovore pre magazín People. „Viete, všetci si robili srandu, že toto je asi jediný titul, ktorý nezískal a je to tam. Je to dobrý klub, ktorého môžem byť súčasťou,“ zložil poklonu aj svojim predchodcom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

Tridsaťtriročného hrdinu hitov Creed, ktoré sú akýmsi voľným pokračovaním osudov postáv z hitu Rocky, vraj za najnovšie ocenenie pochválila aj rodina. „Kým ešte bola moja stará mama nažive, zbierala všetky zmienky o mne. Moja mama a rovnako aj tety ich teraz spätne čítajú. Toto bude jedna z vecí, ktorá dostane čestné miesto,“ uviedol na margo vydania magazínu, na obálke ktorého pózuje.

Jordana už v minulosti mnohí internetoví fanúšikovia chválili za fyzickú formu, ale aj štýl, ktorým sa prezentuje na verejnosti. V našej galérii si môžete pozrieť niekoľko dôkazov, že je to skutočne fešák a zaslúžene aj módna ikona.

Herec Michael B. Jordan.
Herec Michael B. Jordan na premiére filmu...
+10Herec Michael B. Jordan.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #People #najsexi muž #Michael B. Jordan

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....