Manžel tehotnej porotkyne speváckej šou zostane bez sexu: Nemôžem s dieťaťom v brušku!

Budú to asi náročné mesiace. Tehotenstvo je totiž dôvodom, prečo sa známa speváčka a porotkyňa hudobnej šou Voice rozhodla nemať s manželom pohlavný styk.

19.11.2020 11:00
debata
Speváčka Meghan Trainor a jej partner Daryl... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Meghan Trainor a jej partner Daryl Sabara spoločne na premiére Levieho kráľa. Speváčka Meghan Trainor a jej partner Daryl Sabara spoločne na premiére Levieho kráľa.

Reč je o americkej hviezde Meghan Trainorovej, ktorú si okrem hitu All about that bass pamätajú diváci aj ako porotkyňu v britskej verzii šou The Voice. Pre portál Today.com a jeho reláciu sústreďujúcu sa na rodičov prezradila, že sa rozhodla nemať sex s manželom Darylom Sabarom, kým je tehotná.

„Možno je to pre niekoho divné, ale mentálne nie som schopná mať sex, keď viem, že je medzi nami náš syn,“ vyhlásila Trainor. „Síce všetky moje tehotenské aplikácie a naštudované materiály hovoria o tom, že to je skvelý pocit. Ale jediné, na čo dokážem myslieť ja, je fakt, že v mojom brušku je malý chlapec,“ dodala ešte Trainor.

O tom, aký názor má na jej rozhodnutie manžel, však hviezda nehovorila. Prezradila ale, že si so Sabarom želajú veľkú rodinu. „Chcem celú dedinu,“ zavtipkovala si 26-ročná Trainor, ktorá v predposledný októbrový deň vydala nahrávku A Very Trainor Christmas – album vianočných skladieb.

Médiá začali zvažovať tiež, či sa speváčka plánuje vrátiť na post porotkyne populárnej šou The Voice. Vo Veľkej Británii nakrúcala zatiaľ poslednú sériu, ktorá sa vysielala v roku 2019. Pre jej materské povinnosti je však pravdepodobné, že ju nahradia inou ženskou interpretkou. V americkej verzii šou len pred pár dňami potvrdili informáciu, že sa do porotcovského kresla vráti spevák Nick Jonas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #sex #manžel #Meghan Trainor

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....