Aniston opäť ohuruje telom! Čo je zdrojom jej mladosti a štíhlosti? Konečne jasná odpoveď

Jennifer Aniston roky ohuruje svojou sexi postavičkou. A hoci sa pred rokom prehupla cez okrúhlu 50-ku, jej telo vzbudzuje obdiv aj závisť stále.

20.11.2020 09:55
debata (4)

Herečka, ktorá aktuálne stojí pred kamerami ďalšej série populárnej a oceňovanej série The Morning Show nikdy netajila, že patrí k aktívnym ženám, ktoré milujú šport. Bez toho by sa veru telom tridsiatničky mohla chváliť len ťažko.

Jennifer Aniston pre značku Vital Proteins. Foto: Vital Proteins
Aniston Jennifer Aniston pre značku Vital Proteins.

Teraz však krásna exmanželka Brada Pitta prekvapila – prikývla na kampaň výrobcu proteínových doplnkov, Vital Proteins. Ako priznala na svojom Instagrame, výrobkom je verná roky. „Keď sa mi naskytla príležitosť stať sa súčasťou tejto značky, využila som ju. Vždy som bola zástancom wellness, ktoré vychádza z nášho vnútra. Som šťastná, že môžem zdieľať význam kolagénu. Kolagén drží všetko pohromade,“ napísala okrem iného na Instagrame.

Jennifer Aniston pre značku Vital Proteins. Foto: Vital Proteins
aniston Jennifer Aniston pre značku Vital Proteins.

Ako inak, kampaň sprevádzajú zábery obdivovanej herečky, spoločnosť Vital Proteins zverejnila hneď dva. Na jednom z nich predvádza Aniston cvičiacu pozíciu, na druhej, o čosi viac sexi, už ukazuje svoje štíhle bruško.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Sympatická päťdesiatnička vzbudzuje pozornosť aj na červených kobercoch – nielen svojou postavou, ale aj tvárou, ktorá je aj v jej veku takmer bez vrások a predsa vyzerá celkom prirodzene. V čom tkvie jej tajomstvo? Zdravý životný štýl určite zohráva významnú rolu v jej snažení nestarnúť. Kolagén tak môže byť tajomstvom, po ktorom v súvislosti s Anistonovej večnou mladosťou všetci pátrali.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...