Každému milión! Na Clooneyho hotovosť v kufríku si zaspomínal aj Crawfordovej manžel

Hviezda filmov ako Dannyho jedenástka či Gravitácia pred pár rokmi obdarovala svojich kamarátov slušným obnosom.

20.11.2020 00:00
Geiorge Clooney Foto: ,
George Clooney zdraví fanúšikov pred premiériu filmu Suburbicon: Temné predmestie.
debata

Každému dal slávny herec rovný milión dolárov – ako darček. Táto suma bola podľa Clooneyho poďakovaním za to, že tu pre neho boli v dobrých aj zlých časoch.

V rozhovore pre magazín GQ Clooney svoj zámer z roku 2013 vysvetlil: „S Amal sme sa práve stretli, ale ešte sme spolu nechodili. Bol som slobodný. Všetci sme zostarli. Mal som asi 52 rokov. A väčšina mojich priateľov je starších ako ja. Za film Gravitácia nám nechceli platiť a tak nám ponúkli percentá z filmu, pretože si mysleli, že to bude prepadák. No a potom sa ukázalo, že to bol celkom dobrý obchod. Vtedy som si pomyslel, že mám týchto ľudí, ktorí mi opakovane pomáhali počas obdobia 35 rokov. Keď som bol na mizine, spal som na ich pohovkách. Keď som bol na mizine, požičali mi peniaze. Vždy mi pomohli, keď som to potreboval Aj ja som im pomáhal. Všetci sme dobrí priatelia,“ povedal slávny herec a režisér, ktorý sa do povedomia divákov dostal vďaka seriálu Pohotovosť. Následne sa jeho kariéra v Hollywoode rozbehla, na svojom konte má dve sošky Oscara.

Modelka Cindy Crawford s manželom Rande Gerberom. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Cindy Crawford s manželom Rande Gerberom Modelka Cindy Crawford s manželom Rande Gerberom.

Pred pár rokmi (2017) si na túto udalosť spomenul aj podnikateľ Rande Gerber a pre médiá ju opísal takto: „George pozval v septembri 2013 mňa a zopár priateľov k nemu domov na večeru. Na každej stoličke bol položený kufor. George vtedy povedal: 'Chcem, aby ste vedeli, ako veľa pre mňa znamenáte. Prišiel som do LA a spal som na vašej pohovke. Mal som šťastie, že som vás stretol. Neviem, kde by som bol bez vás,“ opísal Gerber, manžel modelky Cindy Crawfordovej. Následne všetci otvorili svoje kufríky a v nich mali milión dolárov v hotovosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Rande Gerber

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...