Pamätáte si Blaženu zo Slunce, seno...? Jej dcéra randí s miliardárom starším o 32 rokov

Možno by ich vzťah nekomentovali české médiá, keby... keby nemal súvislosť aj s jednou z najznámejších tvárí českej komediálnej série Slunce, seno... Vďaka herečke Veronike Kánskej sa však momentálne aj jej dcéra ocitla v hľadáčiku bulváru.

20.11.2020 00:00
Herečka Veronika Kánská na archívnom zábere. Foto:
Herečka Veronika Kánská na archívnom zábere.
debata (9)

Dvadsaťšesťročná Anna-Marie Kánská, ktorá je najstaršou dcérou predstaviteľky Blaženy z kultovej komediálnej série režiséra Zdeňka Trošku, sa nedávno objavila v centre pozornosti českých médií. Dôvodom je jej nový vzťah, ktorým sa však nepýšila ani tak ona, ako jej partner.

Reč je o českom podnikateľovi, miliardárovi, pretekárovi a fanúšikovi rýchlych áut Richardovi Chladovi, ktorý sa na vlastnom Instagrame hrdo pochválil novou partnerkou. „Nie, to nie je Paris Hilton. To je moja nová (4 mesiace) priateľka – láska ANNA, Anna-Marie Kánská,“ napísal k sérii záberov Chlad. Doplnil tiež, že blondínka je absolventka vysokej školy… zamestnaná a zároveň cvičiteľka a vyznavačka jogy. „Úplne prírodná,“ napísal tiež miliardár.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Chlad (@richardchlad)

Okrem toho, že Chladovo súkromie sa už viackrát ocitlo na pretrase v českých bulvárnych médiách, tentoraz si pozornosť uchmatol aj fakt, že jeho partnerka je dcérou obľúbenej herečky. A, samozrejme, aj vekový rozdiel. Päťdesiatosemročný podnikateľ je o 32 rokov starší ako jeho partnerka. A dokonca je starší o pár rokov aj od jej vlastnej „slávnej“ mamy.

Plavovláska Kánská nie je taká zdieľna ako jej známy partner. Svoje konto na Instagrame má zamknuté a vzťah vôbec nekomentovala. Nuž, Chlad, ktorý sa rád pýši aj novými luxusnými automobilmi, tak spravil za ňu…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Chlad (@richardchlad)

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #randenie #miliardár #vekový rozdiel #Slunce seno

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...