Milá dáma, prosím vás, odfotíte ma? Herec Evans bez trička pózoval na pláži

Predviesť sa na sociálnej sieti bez trička? A prečo nie, ak k vám bola príroda dobrá a tiež ste si figúru vydreli hodinami tréningu. Ale čo, ak ste na tej pláži sám?

22.11.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans)

Pre britského herca Luka Evansa žiaden problém. Skrátka poprosil jednu z návštevníčok. Štyridsaťjedenročný hrdina z muzikálovej rozprávky Kráska a zviera či seriálu The Alienist sa rozhodol využiť idylické počasie a atmosféru pláže Bondi Beach v Sydney.

Len v plážových šortkách sa postavil na chodník neďaleko pláže a o záber poprosil jednu z okoloidúcich. „Ďakujem roztomilej dáme za to, že ma odfotila,“ napísal Evans k fotografii a rozpútal tak diskusiu svojich fanúšikov.

„Vedela, že fotí Luka Evansa,“ opýtal sa jeden z nich. „Šťastná dáma s fotoaparátom,“ pridal sa ďalší a v diskusii sa mnohí rozplývali tiež nad tým, v akej forme sa britský herec a spevák nachádza.

Samozrejme, objavili sa aj otázky, čo sa vlastne deje v súkromnom živote Luka Evansa a prečo ho v Austrálii nesprevádzal jeho partner Rafael Olarra. Nuž, zdá sa, že pravdou je, že Olarra už netvorí viac s britským hercom dvojicu. Ešte v lete sa britský herec pochválil na svojom Instagrame spoločnou fotografiou a vyzval svojich fanúšikov v rámci osláv tohtoročného Gay Pride, aby boli hrdí na to, koho milujú.

Fotografiu však už z Evansovho profilu zmizla, rovnako ako všetky ďalšie, ktoré s Olarrom mali spoločné. Na profile argentínskeho rodáka sa zatiaľ hercove zábery stále nachádzajú. No posledné príspevky naznačujú, že dvojica, ktorá strávila spolu mesiace karantény v rámci prvej vlny pandémie, sa už nestretáva a každý je na inom kontinente.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #rozchod #Instagram #svaly #Luke Evans

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...