Nečakané! Clooney predstavil reportérovi 3-ročného syna! Malý chlapec teda prekvapil

Dvojčatá Amal a Georga Clooneyovcov nedávno oslávili tri roky.

23.11.2020 00:00
George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Foto: ,
George Clooney a jeho manželka Amal Clooney.
debata

Malý Alexander sa prekvapivo prihlásil o slovo v rozhovore, ktorý s jeho slávnym otcom robil reportér magazínu GQ, Zach Baron. Reportér robil s Clooneym rozhovor cez Zoom, keď sa pred objektívom zrazu objavil aj Clooneyho trojročný syn. Príhodu opísal v rozhovore sám novinár.

George Clooney práve hovoril aj o tom, ako jeho manželstvo so 42-ročnou Amal obohatilo jeho život. Opísal, že nielen Amal, ale aj ich dvojčatá Ella a Alexander sú hercovým veľkým šťastím. Krátko nato Alexander vpadne do konverzácie na Zoom-e. Tvár hollywoodskej hviezdy sa okamžite rozžiarila, opísal novinár vo svojom článku.

„Toto je Alexander,“ predstavil Clooney svojho syna. „Tu je môj syn. Poď sem. Pozdrav sa. Pozdrav Zacha.“ Následne si Clooney položí syna na kolená a chvíľu sa mu venuje. „Na tvári máš čokoládu,“ hovorí George Clooney, čo Alexander hneď potvrdí. Potom sa ho slávny otec pýta na jeho vek. „Tri,“ hovorí hrdo Alexander. „Pretože som mal narodeniny,“ dodáva chlapček. Dvojčatá sa narodili 6. júna 2017.

Hrdý otec však reportérovi predvedie, aký je jeho syn šikovný, lebo vie hovoriť aj taliansky. Opýta sa ho: „Hovoríš taliansky?“ na to Alexander okamžite odpovedá, že áno. Tak povedz: „V Taliansku je veľmi teplo,“ vyzýva otec syna. A malý chlapec správne povie: „Molto caldo!“, Clooney po ňom pyšne zopakuje: „Molto caldo!“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...