Mesiace tajila partnera?! Emma Watson je zamilovaná, súkromie si však stráži

To, že aj v Hollywoode sa dá žiť bez pozornosti médií a takpovediac súkromne, potvrdzuje aj britská herečka Emma Watson. Nedávno oslávila výročie so svojím partnerom a mnohí ani netušili, že nejakého má.

22.11.2020 14:00
debata
Herečka Emma Watson v kreácii Balenciaga. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Emma Watson v kreácii Balenciaga. Herečka Emma Watson v kreácii Balenciaga.

Predstaviteľka Hermiony z filmovej ságy o Harrym Potterovi je už viac ako rok partnerkou Lea Alexandra Robintona, s ktorým by sa mala stretávať od jesene minulého roka. Ešte pred rokom v októbri 30-ročnú krásku Watsonovú zachytili objektívy pri nežnom bozku, ktorý dávala vtedy pre verejnosť neznámemu mladíkovi.

Bulváru sa podarilo vypátrať až v apríli tohto roka, že sa jedná práve o Alexandra a dvojicu následne objektívy zachytili len nedávno – pred pár dňami. Zábery zamilovaných milencov priniesol britský portál denníka Daily Mail. Dvojica sa spoločne vybrala na kávu v centre Londýna, následne si užili osamelú chvíľku v parku a potom zamierili k Watsonovej domov.

Ako píše Daily Mail, zdroje z okolia herečky hovoria, že vzťah dvojice je natoľko seriózny, že Emma Watson už nového partnera predstavila aj rodičom. Napriek tomu bola dvojica nejaký čas oddelená, keďže biznis a aktivity sympatického fešáka sú sústredené najmä v New Yorku. Pre náklonnosť k Watsonovej však posledné mesiace niekoľkokrát pricestoval do Veľkej Británie.

Emma Watson sa zatiaľ naposledy pred kamerami objavila v adaptácii rovnomenného románu Malé ženy v roku 2019. Žiadne nové projekty však momentálne vo výhľade nemá. Situáciu komplikuje aj fakt, že množstvo filmov bolo pozastavených alebo neprešlo ani do úvodnej fázy realizácie vzhľadom na pandemickú situáciu vo svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Emma Watson

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...