Pápežov lajk pre vyzývavú modelku z Instagramu? Okolo lajku je riadne horúco, vyšetrujú ho

"Pokiaľ je nám známe, lajk nepochádza zo Svätej stolice," vyjadrila sa pre BBC pápežská tlačová kancelária.

21.11.2020 13:24
debata (7)

Vatikán vyšetruje lajk fotografie sporo odetej brazílskej modelky z oficiálneho pápežského účtu na službe Instragram. Informuje o tom spravodajský portál BBC.

O pápežskom lajku fotografie Natalie Garibotto oblečenej v kostýme pripomínajúcom školskú uniformu médiá informovali ešte minulý týždeň v piatok. Medzičasom už spod snímky zmizol a predstavitelia vo Vatikáne sa teraz usilujú prísť na to, ako sa to v prvom rade stalo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Garibotto (@nataagataa)

„Pokiaľ je nám známe, lajk nepochádza zo Svätej stolice,“ vyjadrila sa pre BBC pápežská tlačová kancelária. Odkiaľ daný lajk pochádza sa Vatikán snaží zistiť za asistencie Instagramu.

Garibotto, ktorá je aktívna aj na iných sociálnych médiách, jednému zo svojich fanúšikov na Instagrame povedala, že je z lajku z pápežského účtu nadšená, keďže je veriaca. „Prinajmenšom pôjdem do neba,“ napísala na Twitteri.

Pápežov oficiálny účet na Instagrame má po celom svete 7,4 miliónov sledovateľov. Zdroje blízke Vatikánu sa v utorok pre Katolícku tlačovú agentúru vyjadrili, že účet spravuje tím zamestnancov a už v tejto veci spustili interné vyšetrovanie.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #pápež #Instagram #modelka

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....