Na Instagrame Williama a Kate sa objavila smutná správa! Fanúšikov nenechala chladných

Princ William, vojvodkyňa Kate a ich tri deti prišli o domáce zviera.

23.11.2020 14:01
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge na akcii v Buckinghamskom paláci.
debata

Ako dvojica uviedla na Instagrame, ich čierny kokeršpaniel Lupo počas víkendu zomrel po deviatich rokoch, ako sa dostal do ich rodiny.

„Sme veľmi smutní, že náš drahý pes Lupo minulý víkend zomrel,“ napísal kráľovský pár k zverejnenej fotografii ich psa. „Bol súčasťou našej rodiny deväť rokov a bude nám tak chýbať.“ Pes Lupo robil rodine spoločnosť aj na niektorých oficiálnych záberoch, objavoval sa aj na fotografiách princa Williama, keď sa zúčastňoval na póle. Fanúšikovia kráľovského páru reagovali, prejavili účasť nad stratou domáceho miláčika. „Prísť o psíka po toľkých rokoch je ťažké, držíme palce,“ aj v takomto duchu sa niesli správy pod zverejneným obrázkom.

Záber, ktorý zhotovil Michael Middleton, otec... Foto: SITA/AP, Michael Middleton
princ William, princ George, vojvodkyňa Catherine Záber, ktorý zhotovil Michael Middleton, otec vojvodkyne Catherine zachytáva kráľovskú rodinku. Na snímke je princ William s manželkou Catherine a synom Georgom. Spolu s nimi pózujú aj psí miláčikovia retriever Tilly a kokršpaniel Lupo.

Anglický kokeršpaniel pochádza z vrhu sučky Elly, ktorú vlastnia rodičia vojvodkyne Kate, Michael Middleton (71) a Carole Middleton (65). Brat vojvodkyne, James Middleton (33), dal v roku 2011 Williamovi a Kate Lupa ako svadobný dar. „Bolo mi potešením dať im toto šteniatko,“ povedal vtedy brat Catherine pre ABC News.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....