Messi či Ronaldo? Nie, tieto svalnaté stehná predvádza v uliciach fešák Bloom

O tom, že sa udržiava vo forme, niet pochýb. Herec Orlando Bloom sa aj napriek absencii akčných úloh v posledných rokoch stále venuje športu. A je to vidieť!

24.11.2020 00:00
debata
Herec Orlando Bloom po krátkej zastávke v... Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Orlando Bloom po krátkej zastávke v obchode s potravinami v Santa Barbare. Herec Orlando Bloom po krátkej zastávke v obchode s potravinami v Santa Barbare.

Len nedávno zachytili objektívy paparazzov britského rodáka v uličkách Santa Barbary, keď sa vracal po krátkej zastávke v potravinách do svojho automobilu. Bloom zaujal športovým výzorom, krátkymi športovými šortkami, ale tiež svojou muskulatúrou. Takéto svalnaté nohy by si s ním pokojne mohol porovnávať aj Ronaldo či Messi!

Štyridsaťtriročný čerstvý otec dcérky Daisy, ktorú mu porodila snúbenica Katy Perry, sa pritom podľa zdrojov z jeho blízkeho okolia nikdy príliš nesnažil pôsobiť ako hollywoodsky svalovec a akčný hrdina. „Je to jeho prirodzená poloha. Má rád šport a venuje sa mu pravidelne. Robí mu radosť a jeho výsledky zase robia radosť divákom,“ komentoval zdroj. „A, samozrejme, spokojná je aj Katy. Veď má doma jedného z najsexi hercov súčasnosti,“ doplnil informátor.

Bloom ešte pred pandémiou nakrúcal v neďalekej Prahe seriál Carnival Row, ktorý síce nemal nadšené kritiky, ale divácky ohlas bol slušný. Práce na ňom však boli následne prerušené a nie je jasné, kedy a či sa bude pokračovať.

Ešte v lete mal premiéru film Outpost, ktorý sa dostal priamo na streamovacie a platené platformy. V zozname pripravovaných filmov zatiaľ nie sú známe žiadne nové projekty. Dokončené by však malo byť sci-fi Needle in a timestack, v ktorom si Bloom zahral po boku herečiek Cynthie Erivo a Freidy Pinto či kolegu Leslie Odoma Jr.

Podľa jeho priateľov sa momentálne viac sústreďuje na rodinu a užíva si chvíle s niekoľkomesačnou dcérkou aj synom Flynnom, ktorého má z prvého manželstva s topmodelkou Mirandou Kerrovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šport #forma #Orlando Bloom #svaly

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...