Zamilovaná už roky? Megan Fox rozpútala dohady, stačilo pár slov o novom milencovi

Na nedeľňajšom vyhlásení cien American Music Awards sa neobjavilo veľa zamilovaných párikov. Možno aj preto jeden z nich pútal pozornosť oveľa viac. A tiež preto, že išlo o ich "oficiálnu premiéru"!

24.11.2020 13:00
debata
Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly. Foto: Emma McIntyre /AMA2020/Getty Images for dcp
Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly. Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly.

Reč je o americkej herečke Megan Foxovej a hudobníkov Machine Gun Kellym, ktorých románik začal pútať pozornosť bulváru a verejnosti už na jar tohto roka. Vtedy sa totiž prevalilo, že mama troch detí a manželka herca Briana Austina Greena sa s manželom rozchádza a je možné, že dôvodom je tretia osoba.

Fox, samozrejme, tieto tvrdenia popierala a Gun Kellyho označovala len za dobrého kamaráta. Po oficiálnom potvrdení rozchodu s Greenom však netrvalo dlho a dvojica potvrdila aj svoj milostný vzťah.

Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace.
Raper Nelly na American Music Awards 2020.
+20Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly.

Na nedeľňajšom ceremoniáli, ktorého červený koberec sa odohrával ako „za starých dobrých čias“, prišla pôvabná brunetka v spoločnosti mladšieho partnera. Fox oblečená v asymetrických zelených šatách Asti & Osta s typickou hrivou rozdelenou na cestičku a zvodným pohľadom do objektívu pútala pozornosť okamžite. Štíhly a vysoký hudobník, ktorého v tento večer čakalo aj vystúpenie s kolegom Travisom Barkerom, vyzeral nanajvýš spokojne.

Herečka, ktorú diváci poznajú najmä z hitov Transformers či Ninja korytnačky, následne vystúpenie svojho milovaného aj uviedla, pričom jej slová si diváci a fanúšikovia interpretovali naozaj rôzne. „Len raz za život sa zvyčajne deje zázrak. Ale pri ďalšom účinkujúcom sme v moci jeho mágie už od roku 2012,“ komentovala Fox. Žeby tiež naznačila, že jej platonická láska sa zrodila už dávno predtým?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #pár #American Music Awards #Machine Gun Kelly

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...