Hrozivá správa! Raper 21 Savage oplakáva smrť brata, ubodali ho v Londýne

Ani v roku 2021 svet hip-hopu neobchádza násilie, bitky, útoky či dokonca násilné úmrtia. Len nedávno zaujal prípad raperky Meghan Thee Stalion, ktorú ľahko postrelil kolega a údajný partner. Momentálne rezonuje omnoho väčšia tragédia.

24.11.2020 08:43
People 21 Savage Foto: ,
Raper 21 Savage.
debata

Ako informujú americké médiá, počas uplynulého víkendu bol na smrť dobodaný Terell Davis, brat známeho rapera menom 21 Savage. Nestalo sa tak však v Amerike, ale v Londýne. K incidentu malo dôjsť po tom, čo sa Davis dostal do konfliktu s jedným zo svojich známych, píše britský Daily Mail.

Len 27-ročného muža mal údajne dobodať „starý priateľ“. „Bral nejaké nákupy pre svoju starú mamu, keď sa v jednom momente začali hádať a jeho známy odrazu vytiahol nôž a bodol ho,“ citoval Daily Mail zdroj z rodiny.

Správu o úmrtí o rok mladšieho brata potvrdil oficiálne aj raper 21 Savage, keď na svojom Instagrame vyjadril ľútosť a smútok, ktoré momentálne celá rodina prežíva.

Hoci 21 Savage pochádza z Veľkej Británie, už niekoľko rokov žije a pôsobí v americkej Atlante. Medzi jeho najväčšie hity patria najmä spolupráce s väčšími hviezdami amerického hip-hopu, medzi nimi napríklad s Drakeom, Meek Millom či Offsetom z formácie Migos. Na konte má aj cenu Grammy.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #hip hop #brat #21 Savage

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...