Nahá Dara Rolins v klipe! A keď sa už oblečie, tak... tento kúsok jej ledva zakryje...

U speváčky Dary Rolins je už verejnosť takpovediac zvyknutá na odvahu a provokáciu. Napriek tomu ešte stále dokáže novými počinmi "rozbúriť vlny".

24.11.2020 10:59
Záber z videoklipu ku skladbe Pena od speváčky... Foto:
Záber z videoklipu ku skladbe Pena od speváčky Dary Rolins.
debata (10)

Štyridsaťsedem­ročnej rodáčke z Bratislavy sa to podarilo aj novým videoklipom ku pesničke Pena, ktorý mal premiéru len pred pár dňami. Rolins sa v ňom opäť predvádza ako zvodná žena a skutočná sexbomba.

Ak svet zvykne ospevovať, ako vo svojom veku famózne a sexy vyzerá napríklad taká Jennifer Lopez, podobné by malo platiť aj pre známu Slovenku. Rolins totiž ponúka dôkaz za dôkazom, že keď príde na fyzické prednosti, konkurovať môže aj omnoho mladším dámam.

zväčšiť Záber z videoklipu ku skladbe Pena od speváčky... Foto: Youtube/Dara Rolins
Záber z videoklipu ku skladbe Pena od speváčky Dary Rolins. Záber z videoklipu ku skladbe Pena od speváčky Dary Rolins.

V jednom zábere má na sebe oblečené len čierne body s mimoriadne vysoko vykrojenou nohavičkovou časťou. Jej oblasť rozkroku zakrýva len tenučký pásik látky, pred kamerou sa vlnia bezchybní stehná a vidieť aj kúsok vyšportovaného bruška. Na ďalšom sa speváčka predvádza nahá v bielych plachtách, raz zviera nôž, inokedy sa hrá s granátovým jablkom (inak symbolom sexuality a hriechu, práve granátové jablko vraj dala Eva Adamovi v raji).

zväčšiť Záber z videoklipu ku skladbe Pena od speváčky... Foto: Youtube/Dara Rolins
Záber z videoklipu ku skladbe Pena od speváčky Dary Rolins. Záber z videoklipu ku skladbe Pena od speváčky Dary Rolins.

O nové video Rolinsovej sa postaral fotograf Lukáš Kimlička. Dvojica sa opakovane vracia k spolupráci, keďže Kimlička pravidelne fotografuje slovenskú hudobnú divu pre rozličné magazíny či reklamné kampane.

Samozrejme, video k singlu Pena vyvolalo aj kritické reakcie. Týkajú sa najmä komentovania toho, že Dara Rolins by už s podobnými provokáciami mala prestať. Speváčka na to odpovedala už dávnejšie sama. "Som žena v prvom rade. A či sa to niekomu páči, alebo nie, chcem si to užiť,“ uviedla pred časom na kritiku záberov pre magazín Grade, na ktorých pózovala nahá (opäť Kimličkovi).

A ako sa vám páči nové video?

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #nahota #provokácia #Lukáš Kimlička #Dara Rolins #pena

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...