Krutá rana pre slávnu hviezdu Dallasu, Lindu Grayovú! Zomrel jej syn, mal 56 rokov

Hviezda legendárneho seriálu "Dallas" Linda Gray informovala, že prišla o syna. "Bol to najpriateľskejší, najvtipnejší a najroztomilejší človek," napísala na Instagrame.

24.11.2020 09:06
Linda Gray Foto:
Herečka Linda Gray.
debata

80-ročná herečka smúti za synom Jeffom Thrasherom, jeho smrť oznámila prostredníctvom Instagramu. „Oslava života môjho syna Jeffa. Bol to najláskavejší, najvtipnejší, najroztomilejší človek ..... Priniesol svetu toľko lásky a každý ho miloval. Nech je jeho cesta čarovná,“ napísala americká herečka. K šokujúcim vetám pridala aj dve fotografie. Jedna zachytáva muža sediaceho na bicykli, ako ide jesennou krajinou, druhá zobrazuje nápis „Jeff“ v piesku pri mori. Jeff Thrasher mal 56 rokov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Linda Gray (@lindagray_)

Jeff Thrasher, ktorý počas života pracoval ako režisér a producent, ako uvádza portál „ET Cananda“, bol najstarším dieťaťom Lindy Grayovej a jej bývalého manžela, fotografa Edwarda Lee Thrashera (1932–2006). Okrem zosnulého syna mali spolu ešte dcéru, Kehly Sloane. Má 54 rokov, je vydatá za Lancea Sloana s ktorým vychováva dve ratolesti. Gray a Thrasher boli manželmi v rokoch 1962 až 1983.

Archívny záber: Zľava: herec Patrick Duffy,... Foto: SITA, Jonathan Short
herec Patrick Duffy, herečka Linda Gray a herec Larry Hagman Archívny záber: Zľava: herec Patrick Duffy, herečka Linda Gray a herec Larry Hagman - stará zostava seriálu Dallas po rokoch.

Linda Gray začínala kariéru ako modelka, no preslávila sa najmä ako Sue Ellen Ewingová po boku kolegu Larryho Hagmana v seriáli Dallas (1978 až 1989).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dallas #Linda Gray

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...