Camilla, svet ťa nenávidí! Útoky na Charlesovu manželku opäť ožili. Dôvod?

Opätovný pohľad na nešťastie mladej Diany vháňa slzy do očí jej fanúšikov aj po toľkých rokoch a jatrí staré rany.

27.11.2020 10:01
Princ Charles a jeho manželka Camilla,... Foto: ,
Princ Charles a jeho manželka Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu.
debata

V aktuálnej 4. sérii sledovaného seriálu spoločnosti Netflix, „The Crown“ (Koruna), sa dej točí okolo vzťahu princa Charlesa (Josh O'Connor) s mladučkou Dianou Spencerovou (Emma Corrin). Tvorcovia však neopomenuli ani milostný trojuholník, v ktorom sa manželia Charles a Diana ocitli – áno, reč je o jeho niekdajšej milenke a aktuálnej manželke, Camille Parker-Bowlesovej (73).

Opätovný pohľad na nešťastie seriálovej Diany vháňa slzy do očí jej fanúšikov aj po toľkých rokoch a jatrí staré rany. Camilla Parker-Bowles, ktorá sa v roku 1995 rozviedla s manželom, Andrewom Parkerom-Bowlesom a o desať rokov nato sa vydala za rozvedeného princa Charlesa, sa stáva opäť terčom nenávistných útokov.

Princ Charles a jeho nevesta  Camilla Parker... Foto: SITA/AP, ALASTAIR GRANT
princ Charles, camilla Princ Charles a jeho nevesta Camilla Parker Bowles počas cirkevnej ceremónie vo Windsore v roku 2005.

4. séria sa začala vysielať 15. novembra. Vojvodkyňa Camilla zverejnila 20. novembra na Instagrame fotografiu z jej oficiálneho stretnutia, pod ktorou sa začali množiť komentáre plné nenávisti. „Hanbi sa navždy, Camilla“, „Camilla, svet ťa nenávidí“, „Táto strašná žena sa nemôže nikomu páčiť“… Komentáre na adresu Charlesovej manželky sa niesli práve v tomto nenávistnom duchu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Ani kráľovskej rodine sa 4. séria seriálu nepáči a napríklad brat zosnulej Diany prejavil poľutovanie nad jej odvysielaním. Charles Spencer (56) v relácii „Love Your Weekend with Alan Titchmarsh“ povedal: „Obávam sa, že keď ľudia vidia takýto seriál zabudnú, že ide o fikciu. Existujú Američania, ktorí mi hovoria, že vidieť "Korunu“ je lepšie ako dostať lekciu z dejepisu. Ale nie je."

Predsa len sa medzi komentármi plnými nenávisti našli aj triezvejšie vyjadrenia: „Byť tak veľmi rozhorčený nad vecami, ktoré sa stali v minulosti len preto, že ich Netflix teraz ukazuje, je smiešne. Camilla odvádza skvelú prácu, chlapci ([William a Harry) sú s ňou v pohode. Charles bol do manželstva s Dianou prinútený a ani Diana nebola žiadna obeť. Takže sa upokojte a prekonajte to“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles #vojvodkyňa Camilla #seriál Koruna

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....