Lucka Vondráčková posiela odkaz: Vráť sa domov!

Česká herečka a speváčka Lucka Vondráčková spojila sily s kolegom Sámerom Issom.

25.11.2020 00:00
vondráčková Foto:
Lucie Vondráčková a Sámer Issa počas nakrúcania kipu ku skladbe Vrať se.
debata (1)

Pred dvoma rokmi sa speváčke a herečke Lucke Vondráčkovej rozpadlo manželstvo s hokejistom Tomášom Plekancom. Obaja si už žijú svoje nové životy – Plekanec po boku novej partnerky, tenistky Lucie Šafářovej, s ktorou už vychováva dcérku Leontýnku. Vondráčková je oficiálne single a svoj čas venuje najmä dvom synom, ktorých otcom je práve slávny hokejista – Adamovi a Matyášovi.

Slávnu 40-ničku však zamestnáva aj spevácka a herecká kariéra. Aktuálne naspievala nový duet s kolegom Sámerom Issom, ktorého názov znie Vráť sa. Text smutnej balady je práve o osamelosti a pocitoch po rozchode, často v nej odznievajú vety ako „Vráť sa a Vráť sa domov.“ Nečudo, že fanúšikom speváčky sa smutný odkaz z jej úst spája práve s porozchodovým obdobím, ktoré prežila potom, čo sa jej rozpadlo manželstvo.

Vondráčková, ktorá po príchode z Kanady, kde žila s exmanželom, býva aj so synmi v Prahe, sa vrhla aj do hereckej práce. V roku 2019 sa objavila vo filme Leto s gentlemanom, v ktorom si zahrala jednu z vedľajších rolí. Pred kamerami stvárňovala dcéru hlavnej dvojice v podaní Aleny Antalovej a a Igora Bareša. Jej partnera pred kamerami stvárnil český krásavec, herec Miroslav Šimůnek.

Lucie Vondráčková a Miroslav Šimůnek v snímke... Foto: Bioscop
Lucie Vondráčková Lucie Vondráčková a Miroslav Šimůnek v snímke Leto s gentlemanom.

V lete 2020 sa zasa pred kamerami predviedla ako krásna nevesta, zahrala si v klipe k jej novinke s názvom Růže. Jej pomyselná svadba však dobre nedopadla, v klipe spred oltára utiekla.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková #Tomáš Plekanec #Sámer Issa

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....