Je to skorumpované... zúri The Weeknd po nomináciách Grammy. Nemá žiadnu

Vyhlásenie nominácií na hudobné ceny Grammy má tento rok škandalóznu príchuť. Ani jediná sa totiž neušla spevákovi The Weekndovi, ktorý s albumom After hours nadchol fanúšikov, kritikov a zlomil niekoľko rekordov.

25.11.2020 10:26
American Music Awards Foto: ,
The Weeknd na zábere z ceremoniálu American Music Awards, kde získal cenu v kategórii soulový/R&B spevák.
debata

Nula nominácií pre amerického umelca je pritom veľkým prekvapením, pretože v odhadoch komentátorov a odborníkov hudobnej brandže patril k najväčším favoritom. „Grammy zostáva skorumpované. Dlhujete mi vysvetlenie, mne, mojim fanúšikom a transparentnosti v tomto priemysle,“ napísal The Weeknd ako bezprostrednú reakciu na ohlásenie nominácií.

Vyjadrenie organizátorov a zástupcov jednej z najznámejších hudobných ankiet nenechalo na seba dlho čakať. Harvey Mason Jr., ktorý ich zastupuje, uviedol, že „rozumiem sklamaniu nebyť nominovaný“ a že „mňa samého to prekvapilo“.

„Jeho hudba bola tento rok excelentná a jeho prínos hudobnej komunite a celému svetu sú hodné obdivu od každého z nás,“ pokračoval Mason Jr.

„Bohužiaľ, každý rok je menej nominácií, ako je počet zaslúžilých umelcov. Ale ako jediné hudobné ocenenie, ktoré funguje na systéme vzájomného hlasovania v brandži, budeme naďalej uznávať a oslavovať vynikajúce hudobné výsledky a zároveň upozorňovať na množstvo úžasných umelcov, ktorí tvoria našu globálnu komunitu,“ dodal.


Jennifer Lopez a Maluma počas vystúpenia v...
Maluma a  Jennifer Lopez na pódiu počas...
+6Ciara na pódiu počas udeľovania American Music...

Najviac nominácií na hudobné ceny Grammy, ktoré sa budú udeľovať koncom januára, má speváčka Beyoncé. Šancu získať ocenenie má v deviatich kategóriách vrátane tých najsledovanejších ako sú nahrávka roka a pieseň roka. Po šiestich nomináciách potom získali speváčky Taylor Swift a Dua Lipa a rapper Roddy Ricchi.

The Weeknd počas uplynulého víkendu bodoval na vyhlásení cien American Music Awards, kde okrem prevzatia sošky tiež absolvoval veľkolepé outdoorové vystúpenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grammy #nominácie #The Weeknd

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...