Tu je dôvod, prečo sa princezná Eugenie sťahuje do domu po Harrym a Meghan

Do Frogmore Cottage vo Windsore sa po mesiacoch opäť vráti život.

26.11.2020 00:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan.
debata

Pred pár dňami britské médiá zverejnil informáciu, že princ Harry a vojvodkyňa Meghan prepúšťajú ich rodinné sídlo Frogmore Cottage vo Windsore princeznej Eugénii a jej manželovi, Jackovi Brooksbankovi.

Do Frogmore Cottage vo Windsore sa po mesiacoch opäť vráti život. Po 36-ročnom princovi Harrym a 39-ročnej vojvodkyni Meghan a ich synovi Archiem, ktorí sa presťahovali do Kalifornie, sem mieri tehotná princezná Eugenie. Sesternica princa Harryho porodí už začiatkom roka svoje prvé dieťa.

Rezidencia Frogmore Cottage je ako stvorená pre rodinu. Predtým, ako sa Harry a Meghan v apríli 2019 do tohto sídla nasťahovali, prešlo kompletnou rekonštrukciou za 2,7 milióna eur. Dom sa nachádza na pokojnom mieste vo Windsore, je obklopený parkom. Hrad Windsor, rezidencia kráľovnej Alžbety (94), je vzdialený len pár kilometrov.

Frogmore Cottage - niekdajší domov princa... Foto: Profimedia
Frogmore Cottage Frogmore Cottage - niekdajší domov princa Harryho a jeho manželky.

Princ Harry ponúkol sídlo svojej sesternici aj preto, že ich vzťah je roky veľmi blízky. Píše sa o tom aj v knihe „Finding Freedom: Harry and Meghan and The Making of A Modern Royal Family.“ V nej sa uvádza, že zo všetkých vnukov a vnúčat je práve vzťah medzi Harrym a Eugeniou najviac prirodzený a sú veľmi blízkymi priateľmi. „Harry sa svojej sesternici vždy zdôveroval, keď išlo o ženy v jeho živote,“ uvádza sa na stránkach knihy. „Nielenže jej dôveroval, ale zároveň sa spoliehal aj na jej rady do života a vzťahov, vyjadroval sa o nej pred priateľmi ako o veľmi inteligentnej osobe.“ Eugenie bola údajne jednou z prvých ľudí, ktorým Harry povedal o Meghan v čase, keď sa iba spoznávali.

Princezná Eugenie počas jej veľkého dňa, v... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Princezná Eugenie Princezná Eugenie počas jej veľkého dňa, v októbri 2018 a Jack Brooksbank.

12. októbra 2018 sa britská princezná Eugenie (30) vydala za svojho dlhoročného partnera, Jacka Brooksbanka (34). „Áno“ si zaľúbenci vymenili práve na hrade Windsor, v Kaplnke svätého Juraja. V septembri 2020 manželia zverejnili správu, že do ich rodiny pribudne začiatkom roka 2021 dieťatko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Eugenie #Frogmore Cottage

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...