Ide sa von! Bagárovej zababušená Ruminka vás dostane

Mladá mamička Monika Bagárová si vychutnáva prechádzky na čerstvom vzduchu s malou dcérkou. Aha na ne!

26.11.2020 00:00
debata (1)

O príjemné, ale aj menej pozitívne správy sa speváčka Monika Bagárová pravidelne delí so svojimi fanúšikmi na Instagrame, ktorých má už takmer 800 000.

Koncom októbra mladá mamička fanúšikom prezradila, že je pozitívna na Covid-19. V domácej karanténe tak skončila aj s malou dcérkou. Koronavírus mal aj jej partner, zápasník Makhmud Muradov. Ten však bol mimo Českej republiky.

Nepríjemné chvíle však pominuli a pekná speváčka a nedávna porotkyňa SuperStar sa už vrátila do starých koľají – to znamená aj pravidelné prechádzky s malou Rumiou, ktorá prišla na svet v máji. A keďže teploty vonku klesajú, svoj malý poklad už musí pred chladom speváčka dôsledne chrániť. Mamičky malých detí dobre vedia, že naobliekať bábätko do teplých vecí dá človeku zabrať. Následne sa ale už tešia pohľadom na rozkošne zababušené deti, ktorým z overalov vytŕčajú iba tváričky.

Takýmito fotografiami sa už pár razy na Instagrame pochválila aj 25-ročná rodáčka z Brna, ktorá k záberom napísala len stručné a výstižné: „Láska moja“.

Bagárová porodila dcérku, ktorá dostala meno Rumia Muradova, 27. mája. V období, kedy sa stala mamou, sa s pôrodmi vo svete šoubiznisu priam roztrhlo vrece. Mamami stali aj moderátorka Erika Judínyová či tanečníčka Ivana Gáborík, pre obe išlo o prvých potomkov – na svet priviedli dcérky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová #dcérka

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...