Trávníček s manželkou Monikou oplakávajú smrť jej mamy! Podľahla covidu

Herec Pavel Trávníček, ktorého aj počas tohtoročných Vianoc budú diváci znovu vidieť v úlohe princa v jednej z najslávnejších československých rozprávok Tri oriešky pre Popolušku, momentálne prežíva ťažké chvíle s manželkou Monikou. V ich rodine došlo k úmrtiu blízkej osoby.

25.11.2020 11:02
debata
Herec Pavel Trávníček s manželkou Monikou na... Foto: Peter Frolo
Na Česko-slovenský ples prišiel aj herec Pavel Trávníček s manželkou. Herec Pavel Trávníček s manželkou Monikou na archívnom zábere.

Reč je o mame Trávníčkovej manželky Moniky, Blanke Fialkovej, ktorá podľahla koronavírusu. Monika Trávníčková je podľa viacerých priateľov úplne zronená a šokovaná, keďže maminu smrť neočakávala. Ešte 19. novembra zverejnila manželka slávneho českého „princa“ status na sociálnej sieti, kde informovala o maminej hospitalizácii.

„Táto doba je skutočne zvláštna. COVID je poriadny prevít a modlím sa, aby už táto doba bola za nami,“ napísala vtedy Monika Trávníčková. „Dúfam, že sa už nenájdu ľudia, čo to berú na ľahkú váhu a myslia si, že to je len chrípočka. Moja mama si to myslela tiež a týždeň doma ležala v domnení, že má len chrípku a že to nič nie je,“ pokračovala pred necelým týždňom na Facebooku Trávníčková.

„Dnes bola hospitalizovaná s COVID-om a zápalom pľúc v prostejovskej nemocnici,“ napísala Trávníčková 19. novembra, pričom tiež podotkla, že to bola len otázka času, keďže jej mama Blanka pracovala v ošetrovateľskom zariadení.

Len necelý týždeň po hospitalizácii však prišla správa, ktorú nechce počuť žiadna milujúca dcéra. Blanka Fialková boj s vírusom a chorobou prehrala. Trávníčková zverejnila smútočné oznámenie, v ktorom je uvedené, že „zomrela náhle v utorok 24. novembra vo veku 58 rokov“.

Herec Pavel Trávníček je od zosnulej svokry starší o dvanásť rokov a už pred pár dňami uviedol pre český denník Blesk, že sa snaží dávať si pozor. „Nebudem sa hrať na mladíka, som riziková kategória,“ uviedol vtedy. Na poslednej rozlúčke, ktorá sa uskutoční budúci týždeň v malom rodinnom kruhu, však určite svoju manželku Moniku podporí a rozlúčia sa spoločne s obľúbenou svokrou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #manželka #Pavel Trávniček #koronavírus #Monika Trávníčková

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...