Už aj najkrajší európsky princ ochorel na Covid-19! S manželkou sú v karanténe

Koronavírus sa už dostal aj do švédskej kráľovskej rodiny. Ako potvrdil kráľovský palác, princezná Sofia a princ Carl Philip ochoreli na Covid-19.

26.11.2020 12:10
Carl Philip Foto:
Princa Carl Philip pózuje v uniforme.
debata (1)

Ako uviedol palác v oficiálnom tlačovom vyhlásení, od stredy, 25. novembra, sú manželia v domácej karanténe v Štokholme. Vírus sa prejavil len miernymi príznakmi, podobnými chrípke. Ako sú na tom zdravotne ich dvaja malí synovia, Gabriel a Alexander, tlačové vyhlásenie nešpecifikuje. Vo štvrtok majú byť v súvislosti s pozitívnymi výsledkami Carla Philipa a Sofie otestovaní aj ostatní členovia švédskej kráľovskej rodiny – kráľ a kráľovná, rovnako ako korunná princezná Viktória a jej manžel princ Daniel.

Princ Carl Philip a jeho manželka, princezná... Foto: SITA/AP, Maja Suslin
Carl Philip Princ Carl Philip a jeho manželka, princezná Sofia v roku 2016.

Dôvodom tohto testovania je skutočnosť, že kráľovská rodina sa pred časom stretla na pohrebe brata kráľovnej Silvie, Walthera Sommerlatha, informoval bulvárny denník „Expressen“.

Princ Carl Philip (41) je médiami často označovaný ako najkrajší európsky princ, pravidelne víťazí v takto zameraných anketách (aj na našej stránke). V roku 2016 sa spolu so Sofiou (35) stali rodičmi syna Alexandra, v roku 2017 pribudol jeho mladší brat, ktorý dostal meno Gabriel.

Koronavírus už „zúril“ aj v britskej kráľovskej rodine. S vírusom pred pár mesiacmi bojoval princ Charles, čo potvrdil aj Buckinghamský palác. Správy britského bulvárneho denníka The Sun v novembri tvrdili, že v tom istom období, kedy sa vírusom nakazil následník trónu, s ním bojoval aj princ William. Počas ochorenia mal byť v izolácii v usadlosti Amner Hall v Norfolku. Tieto správy však palác nekomentoval.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Carl Philip #Covid-19

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...