Julia Roberts pred rokmi očarila hviezdu Priateľov! Tušíte, s ktorým hercom randila?

Vzťahy v Hollywoode boli aj sú poriadne premiešané. Keď zavítala v roku 1995 Julia Roberts ako hosť do slávneho seriálu, medzi ňou a jedným hercom preskočili iskry!

29.11.2020 00:00
friends, priatelia, Foto:
Slávna zostava legendárnych Priateľov.
debata (1)

Pred pár dňami sa bývalá hviezda seriálu Priatelia, Matthew Perry (51), zasnúbil s partnerkou, Molly Hurwitzovou (29). Perry správu potvrdil americkému časopisu „People“. „Rozhodol som sa zasnúbiť. Našťastie, v tom čase som chodil s najúžasnejšou ženou planéty,“ vysvetlila hviezda seriálu, ktorú preslávila rola Chandlera Binga. Dvojica sa zoznámila v roku 2018. V máji 2020 sa v médiách objavili správy o ich rozchode. Matthew Perry v minulosti dlhý čas randil s Lizzy Caplanovou (38). Pár sa rozišiel v roku 2012 po šiestich rokoch.

Herec Matthew Perry na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Rich Fury
Matthew Perry Herec Matthew Perry na archívnom zábere.

S Perryho zásnubami sa však opäť dostali na pretras jeho minulé vzťahy. Perry bol kedysi v partnerskom vzťahu s herečkami Yasmine Bleeth (52) a dokonca krátko randil aj s Juliou Roberts (53). Fanúšikom seriálu Pobrežná hliadka nie je meno Yasmine Bleeth neznáme, roky totiž hrala postavu krásnej záchranárky Caroline Holdenovej.

Ešte známejšia je však jeho ďalšia expartnerka, slávna Julia Roberts. Perry sa s Robertsovou stretol v roku 1995 v jednej epizóde Priateľov, v ktorej si slávna herečka zahrala postavu Susie Mossovej. Pred kamerami zvádzala práve Perryho čoby Chandlera. Iskry medzi hercami preskočili a v rokoch 1995 až 1996 spolu randili.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts #priatelia #Matthew Perry

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...