V bikinách na jachte! Bohatý Talian zverejnil súkromný záber princeznej Diany

Uprostred novembra sa k divákom dostala 4. séria Koruny (The Crown) z produkcie Netflixu.

30.11.2020 00:00
debata (2)

Dej série sa točí okolo vzťahu princa Charlesa (Josh O'Connor) s mladučkou Dianou Spencerovou (Emma Corrin). Spomienky na tie časy nenechali chladných ani fanúšikov zosnulej princeznej z Walesu. Dokonca ani jej prominentných priateľov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Privategg (@giancarlogiammetti)

O slovo sa na Instagrame prihlásil bohatý taliansky biznisman Giancarlo Giammetti (80), ktorý už desaťročia stojí spolu s návrhárom Valentinom Garavanim za slávnou módnou značkou Valentino. Zverejnil dva zábery zo súkromného archívu, na ktorých je zachytená práve princezná Diana. „Dva momenty priateľstva s ňou“, uviedol k záberom. Zatiaľ, čo na prvej fotografii je zachytená, ako si s Giammettim podáva ruku na oficiálnom podujatí, druhá je o čosi zaujímavejšia (prekliknúť šipkou). Princeznú zachytáva v bikinách na jachte. Ako uvádza Daily Mail, fotografia vznikla v septembri 1990, dva roky pred odlúčením Diany a Charlesa. Na zábere sa Diana jemne usmieva do objektívu, po jej boku stoja princ Kyril a návrhár Valentino.

Princezná Diana má na sebe bikiny, ale cez vrchný diel má prehodenú košeľu, ktorá je vpredu ležérne zaviazaná. Podobných záberov matky princov Williama a Harryho je skutočne málo a sú vzácnosťou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Privategg (@giancarlogiammetti)

Na Instagrame ako pripomienku na Dianu zverejnil Giancarlo Giammetti aj oficiálny záber princeznej z dielne fotografa Maria Testina, na ktorom pózuje v červených šatách od Valentina. Podnikateľ píše, že práve seriál Koruna opäť otvára spomienky na princeznú Dianu a na to, ako v živote bojovala.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Valentino #princezná Diana #seriál Koruna

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...