Jennifer Lopez priznáva: Mala som veľa okamihov, kedy som sa cítila naozaj zle

O duševnom zdraví v čase pandémie sa v poslednom období rozhovorilo mnoho celebrít aj členov kráľovských rodín.

30.11.2020 00:00
Jennifer Lopez Foto:
Jennifer Lopez.
debata

Aj slávna Jennifer Lopez (51) otvorene priznáva, že súčasná pandemická situácia neprospieva jej duševnému zdraviu. Posledné mesiace označila za náročné. A nielen pre seba. Jennifer Lopez (51) prezradila, že počas pandémie a zákazov, ktoré priniesla, bola často depresívna. Problémy so zákazom vychádzania mali aj jej deti Max a Emme (12), ktoré pochádzajú z jej manželstva so spevákom Marcom Anthonym.

V rozhovore pre španielsku rozhlasovú stanicu „El Zol“ sexi päťdesiatnička uviedla: „Nie je to ľahké. Počas tejto pandémie, myslím si, že každý mal chvíľu, kedy pocítil depresiu alebo strach z toho, čo sa deje. Mala som veľa okamihov, kedy som sa cítila naozaj zle. Aj moje deti. Všetci v našom dome,“ opísala slávna herečka a speváčka.

Nie pre všetkých však pandémia znamenala smutné chvíle. Práve jej exmanžel, 50-ročný spevák Marc Anthony, si našiel novú lásku. Učarovala mu americká celebritka Evelyn Lozada. 44-ročná hviezdička sa za oceánom preslávila účinkovaním v reality šou Basketball Wives (2010) – išlo o doku-sériu mapujúcu život manželiek, exmanželiek a priateliek hráčov NBA.

Jennifer Lopez žije už pár rokov v spokojnom vzťahu so snúbencom, niekdajším bejzbalistom Alexom Rodriguezom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #duševné zdravie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...