Kto vyčaril tento úsmev na tvári vojvodkyne Kate? Pozrite sa, ako žiari!

Najprv príhovor na sociálnej sieti a neskôr aj pár úsmevných momentov a odpovedí, ktorých by sa inak verejnosť asi nedočkala.

29.11.2020 13:30
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na diskusii so sledovateľmi a fanúšikmi sociálnych médií v rámci aktivity Question and Answer (Otázky a odpovede).
debata (1)

Vojvodkyňa Kate sa opäť priblížila k svojmu ľudu a posilnila si postavenie obľúbenej členky kráľovskej rodiny.

Trojnásobná mama a manželka budúceho kráľa britskej monarchie sa zúčastnila na diskusii Questions & Answers (Otázky a odpovede), ktoré zverejnil Kensingtonský palác v rámci jednej z jej aktivít – podpory združenia Early Years.

Otázky od samotných užívateľov internetu, zväčša fanúšikov, si 37-ročná Kate užívala a podľa záberov ju mnohé zjavne pobavili. „Ako zvládate záchvaty hyperaktivity, ktoré tak často majú malé deti. Špeciálne vo vašej kráľovskej domácnosti,“ opýtal sa jeden z fanúšikov. „Tak táto je ťažká, tiež sa na to musím pýtať expertov,“ odvetila so smiechom vojvodkyňa Kate.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na... Foto: SITA/AP, Kensington Palace
Britain Royal Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na diskusii so sledovateľmi a fanúšikmi sociálnych médií v rámci aktivity Question and Answer (Otázky a odpovede).

Poukázala tiež na to, že projekt Early Years by rada priniesla aj do ďalších krajín sveta a že na rok 2021 má nielen ako členka kráľovskej rodiny, ale predovšetkým ako ambasádorka niekoľkých nadácií veľké plány.

Vojvodkyňa Kate sa na krátkej diskusii objavila v elegantnej blúzke slivkovej farby s viazačkou okolo krku a okrem svojho prirodzeného pôvabu a úsmevu ukázala tiež zosvetlený účes, ktorým zaujala už nedávno na inom videu zverejnenom na Instagrame.

Vojvodkyňa Kate  Cambridge sa zúčastnila na... Foto: SITA/AP, Kensington Palace
Vojvodkyňa Kate Cambridge sa zúčastnila na diskusii so sledovateľmi a fanúšikmi sociálnych médií v rámci aktivity Question and Answer (Otázky a odpovede). Vojvodkyňa Kate Cambridge sa zúčastnila na diskusii so sledovateľmi a fanúšikmi sociálnych médií v rámci aktivity Question and Answer (Otázky a odpovede).

VIDEO otázok a odpovedí si môžete pozrieť nižšie:

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Instagram #diskusia #elegancia

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...