Príčina smrti Seana Conneryho je známa! To už nebol pre neho život, opísala manželka

V októbri svet obletela smutná správa. Vo veku 90 rokov zomrel škótsky herec Sir Sean Connery.

30.11.2020 09:20
Sean Connery, Micheline Roquebruneová Foto: ,
Sean Connery so svojou druhou manželkou, Micheline Roquebruneovou.
debata (6)

Slávny predstaviteľ Jamesa Bonda zomrel vo svojom dome na Bahamách. O slovo sa vtedy prihlásila aj hercova rodina. "Všetci pracujeme na tom, aby sme spracovali túto hroznú udalosť, pretože sa stala iba nedávno, hoci môjmu otcovi sa už nejaký čas neviedlo dobre,“ uviedol jeho syn Jason Connery (57) pre BBC . Aktuálne je už známa aj príčina smrti Seana Conneryho.

Sean Connery zomrel 31. októbra na Bahamách. "Trpel demenciou a tá si vyžiadala svoju daň. Toto už nebol pre neho život. Napokon sa už nemohol nijako prejaviť. Zomrel v spánku, odišiel veľmi pokojne. Bola som s ním celý čas, takto to chcel, “ povedala pred časom pre Daily Mail manželka Sean Conneryho, Micheline Roquebrune (91). Podozrenie, že hollywoodsky herec trpí demenciou, sa v médiách objavilo už v minulosti.

Ako informuje portál „TMZ“ na základe úmrtného listu, Sean Connery zomrel na zástavu dýchania v dôsledku zápalu pľúc, vysokého veku a fibrilácie predsiení.

Herec si prial pohreb v Škótsku. "Odvezieme Seana späť do Škótska, bolo to jeho želanie. Chcel, aby sme jeho popol rozptýlili na Bahamách, ako aj v jeho rodisku. Hneď, ako bude možné a bezpečné cestovať, rodina sa s ním vráti do Škótska, " vyhlásila Conneryho manželka.

Thomas Sean Connery sa narodil 25. augusta 1930 v Edinburghu. V roku 1988 získal Oscara pre najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe za film Nepodplatiteľní. Okrem iného dostal aj tri Zlaté glóbusy. Je považovaný za najobľúbenejšieho Škóta a preslávil sa najmä ako agent 007 James Bond, ktorého si zahral sedem ráz.

Záber z roku 1964: Britská herečka Honor...
Sean Connery ako James Bond v roku  1963...
+7Karin Dor po boku Seana Conneryho v bondovke...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #zápal pľúc #Sean Connery

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...