Pre bohatých a slávnych pravidlá neplatia? Rita Ora oslavovala 30-ku napriek lockdownu

Covid-19 slávnu speváčku nezastavil! Žúrovala vo vychytenej londýnskej reštaurácii aj s prominentnými priateľmi.

30.11.2020 13:00
Speváčka Rita Ora pózuje v šatách 16Arlington. Foto: ,
Speváčka Rita Ora.
debata

Rita Ora sa 26. novembra prehupla medzi tridsiatničky. Životné jubileum však túžila osláviť tak, ako sa patrí – aj napriek lockdownu, ktorý vo Veľkej Británii platí až do 2. decembra. A presne to podľa britských médií (The Sun) aj urobila.

Na svoju párty v Londýne, v jednej z vychytených reštaurácii v štvrti Notting Hill, pozvala podľa bulvárneho denníka asi tridsiatku priateľov. Večierok mal trvať až do ranných hodín. Na záberoch, ktoré zverejnil denník The Sun, sa objavili aj herečky a modelky – Cara a Poppy Delevingne, herec Vas Morgan či sestra speváčky Rity Ora, Elena. K reštaurácii s názvom Casa Cruz dokonca dorazila policajná hliadka a pokúšala sa dostať dovnútra.

Modelka a herečka Cara Delevingne v kreácii... Foto: SITA/AP, Donald Traill
Modelka a herečka Cara Delevingne v kreácii Balmain. Modelka a herečka Cara Delevingne v kreácii Balmain.

„Rita a jej sestra prišli ako prvé do reštaurácie a zjavne sa tešili na skvelú noc,“ písal denník. Párty prominentov sa okamžite stretla s vlnou kritiky. Denník už cituje niekoľkých rozhorčených zamestnancov v nemocniciach, ktorí sa pýtajú: „Myslia si, že sa na nich pravidlá nevzťahujú, pretože sú bohatí a slávni?“ Takisto sa pohoršovali nad sebeckosťou slávnej hviezdy.

Aj polícia pre The Sun potvrdila, že okolo 21.10 bola v sobotu večer privolaná pre hlásenie o možnom porušení nariadení týkajúcich sa predpisov okolo šírenia ochorenia Covid 19."

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rita Ora #Covid-19 #lockdown

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...