Zo dňa na deň sa skončili moje dni dobre plateného herca, spomínal Hugh Grant

Herec Hugh Grant sa gangsterkou Gentlemen a seriálom The Undoing z produkcie HBO vrátil do centra pozornosti. V rozhovore pre Los Angeles Times prezradil, čo spôsobilo jeho dlhú pauzu v nakrúcaní.

01.12.2020 00:00
debata
Herec Hugh Grant pózuje fotografom. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herec Hugh Grant pózuje fotografom. Herec Hugh Grant pózuje fotografom.

Šesťdesiatnik, ktorého svet pozná najmä ako hrdinu romantických britských komédií, uviedol, že nešlo ani tak o to, že by zanevrel na Hollywood. Bolo to skôr naopak. „Vytvoril som si pomerne zlý prístup niekedy okolo roku 2005. Krátko po nakrútení filmu Music and Lyrics,“ uviedol Grant.

„Mal som toho dosť. Potom som sa vrátil v roku 2009 a urobil ďalší film. A v tom bode som to už nebol ja, kto sa vzdal Hollywoodu. Hollywood sa vzdal mňa, pretože film so Sarah Jessicou Parkerovou (pozn. red. Morganovci) bol skutočne obrovský prepadák,“ ozrejmil Grant.

„Či už som v tom momente po tom túžil, dni dobre plateného herca v hlavnej úlohe boli z jedného dňa na druhý preč. Bolo to trošku trápne, ponižujúce. Ale na druhej strane to otvorili dvere pre iné veci v mojom živote,“ komentoval Grant.

Od nakrútenia spomenutého prepadáku sa herec stal trojnásobným otcom. Deti mu priviedla na svet manželka Anna Eberstein. Okrem toho má Grant ďalšie dve nemanželské deti. Na margo toho, ako zvláda početnú rodinu, však odpovedal veľmi úprimne a s trochou britského sarkazmu aj cynizmu.

„Som starý muž s veľmi mladými deťmi a vyčerpanou manželkou. Takže to je o prežití z hodiny na hodinu v zmysle postarania sa o deti,“ dodal pre noviny hrdina úspešného seriálu z produkcie HBO, ktorý sa v nedeľu večer dočkal záverečnej epizódy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #nakrúcanie #Hugh Grant #prestávka

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...