Očarí vás Natália Germáni ako princezná v novej českej rozprávke? Pozrite sa na ňu

Princezná zakliata v čase je rozprávkový príbeh o princeznej Ellene, ktorá uviazne v jednom neustále sa opakujúcom dni a aby sa oslobodila musí prelomiť kliatbu, ktorú na ňu uvrhla čarodejnica Murien.

02.12.2020 11:30
Natália Germáni Foto:
Natália Germáni (princezná Ellena) v rozprávke Princezná zakliata v čase.
debata

V tom jej má pomôcť princ Jan z Calderonu, ktorý sa s princeznou Ellenou pozná už od detstva. Jediným spôsobom, ako kliatbu zlomiť, je prebudiť Elleninu lásku k Janovi, v čom mu pomáha dvorný alchymista Archibald, ktorý nad ňu v detstve preniesol svoje ochranné kúzlo a do ruky jej vtisol mocnú runu času. K čistej láske musí princezná Ellena prejsť dlhú a tŕnistú cestu, vďaka ktorej si každé ďalšie ráno, do ktorého sa znovu a znovu prebúdza, postupne uvedomuje, čo je v živote to najdôležitejšie. Či sa podarí Janovi získať srdce Elleny a či spoločným úsilím zlomia prekliatie zlej Murien sa diváci môžu presvedčiť v slovenských kinách už od 10. decembra 2020.

Do hlavnej úlohy tvorcovia obsadili slovenskú herečku Natáliu Germáni (princezná Ellena), pre ktorú ide o prvú výraznú rolu v českom filme. Čo hovorí na to, že si do roly princeznej Elleny vybrali práve ju? „Samozrejme, veľmi som sa tešila, že môžem byť súčasťou tohto ambiciózneho projektu s mladým, akčným a cieľavedomým tímom. Na tomto projekte sa pracovalo skvele. Najmä vďaka skvelému štábu, s ktorým sme si vytvorili nielen profesionálne ale aj priateľské väzby. A hlavne vďaka mojím úžasným kolegom, ktorí boli perfektní parťáci pred kamerou aj mimo nej.“

Natália Germáni - uprostred  ako princezná... Foto: Magic Box Slovakia
Natália Germáni Natália Germáni - uprostred ako princezná Ellena v rozprávke Princezná zakliata v čase.

V ďalších hlavných úlohách sa predstavia držiteľka ocenenia Český lev Eliška Křenková (mladá alchymistka a Ellenina najlepšia priateľka) a Marek Lambora (princ Jan). Popri hlavných hrdinoch sa v hereckom obsadení filmu ukážu tiež Roman Zach, Martin Písařík, Veronika Freimanová, Martin Dejdar, Jan Révai a ďalší. "Žánrovo sa pohybujeme na hrane medzi klasickou českou rozprávkou a fantasy príbehom ako ho poznáme zo zahraničných produkcií,“ hovorí režisér a autor scenára Petr Kubík. "Naším cieľom bolo priniesť do českých a slovenských kín niečo nové a moderné. To, čo u nás poznáme len zo zahraničných produkcií. Fantasy príbeh, založený na základoch klasickej českej rozprávky. Chceli sme urobiť rozprávku, ktorá sa bude opierať o staré tradičné české rozprávky, ale zároveň bude iná,“ dodáva Petr Kubík.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Natália Germáni #Princezná zakliata v čase

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...