Rozkošná dcéra Charlieho Sheena a Denise Richards vyrástla! Je z nej fakt krásna tínedžerka

Sam, dcérka slávneho páru, herečky Denise Richards a Charlieho Sheena, prišla na svet 2 roky po ich svadbe, v marci 2004.

03.12.2020 00:00
charlie sheen Foto:
Charlie Sheen a Denise Richards na fotografii z roku 2011 s dcérami Sam (vľavo) a Lolou.
debata

Potomkovia hollywoodskych hviezd so slávnymi priezviskami sa usmievajú zo stránok magazínov, predvádzajú sa na Instagrame. Do tohto kolotoča sa postupne ponára aj ďalšia kráska so slávnym priezviskom. Ide o 16-ročnú Sam Sheen!

Dcérka slávneho páru, herečky Denise Richards a Charlieho Sheena, prišla na svet 2 roky po ich svadbe, v marci 2004. O rok neskôr sa narodila jej sestra, Loly Rose. Potom však nasledoval rozchod páru, oficiálne dvojicu súd rozviedol v roku 2006.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ♓︎ sam ♓︎ (@samisheen)

Sam Sheen musela čakať do svojich 16-tich, než bude môcť oficiálne začať s modelingom. Denise Richards pred časom pre Daily Mail opísala: „Vždy sa zaujímala o modeling, keď bola so mnou na nejakom fotení, tak si rada vyskúšala pózovanie pred objektívom.“ Slávna mama však dodala: „Ale zároveň som jej povedala, že neexistujú žiadne záruky, že bude mať úspech a že ju to bude baviť.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ♓︎ sam ♓︎ (@samisheen)

Sam sa ako ročná objavila v malej úlohe v slávnom seriáli Dva a pol chlapa, v ktorom hral hlavnú rolu jej otec, Charlie Sheen, v epizódnej postave sa v seriáli objavila aj Denise Richards (49). Krásna herečka si zahrala aj v ďalšom seriáli, kde hral jej exmanžel, v Kurze sebaovládania (2012 – 2014).

Richards má ešte tretiu dcéru, adoptovanú Eloise Joni (9). V roku 2018 sa opäť vydala, vzala si Aarona Phypersa, exmanžela kolegyne Nicollette Sheridan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlie Sheen #Denise Richards

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...