Nikdy som neskrýval, že som gay, vyhlásil Luke Evans. Akurát si strážil súkromie

Patrí medzi známych hollywoodskych hercov, ktorí sa otvorene hlásia k homosexuálnej orientácii. Paradoxne však britský rodák Luke Evans čelil tomu, že ho médiá vinili z jej utajovania.

03.12.2020 00:00
debata (2)
Herec Luke Evans. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Luke Evans. Herec Luke Evans.

V rozhovore pre magazín Attitude sa 41-ročný Evans priznal, že jediné, čo sa celú kariéru snažil, bolo chrániť jeho súkromie. „Bola to tá posledná vec, ktorú som mal. Všetko ostatné som dal svetu. Moja kariéra bola verejná, bol som fotografovaný a všetky tie sprievodné veci. Môj osobný život sa stal tou poslednou vecou, ktorú som mal len pre seba,“ komentoval v rozhovore Evans.

„Bolo fakt zvláštne, keď niektorí ľudia prišli na to, že som gay, odrazu sa objavilo toľko článkov a materiálov o tom, ako som to tajil. Ale nič som netajil,“ pokračoval Evans.

„Mal som chuť zdvihnúť telefón zavolať tým novinárom s otázkou, či si uvedomujú, že som odišiel z domu v šestnástich práve preto, lebo som priznal, že som gay? Šiel som do sveta ešte ako decko, lebo som musel a som hrdý a šťastný, že som žil parádny život, s ktorým som spokojný. Nikdy som sa nehanbil za to, kto som a odrazu so mnou jednali, akoby som to robil. Bol to strašný pocit, lebo nič z toho nebola pravda,“ vyznal sa ešte v rozhovore herec, ktorého diváci poznajú napríklad z hitov Rýchlo a zbesilo či seriálu The Alienist.

Evans tiež dodal, že vždy sa snažil byť autentický a nevytvárať nejaký falošný obraz seba samého. Pred pár mesiacmi zaujal aj romantickými zábermi s partnerom Rafaelom Ollara, argentínskym producentom a umelcom. Zdá sa však, že ich vzťah sa rozpadol, keďže zo sociálnych sietí zmizli všetky spomenuté spoločné zábery. Evans, ktorý si vraj stále chráni svoje súkromie, sa k tomu vôbec nevyjadril.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #homosexuálna orientácia #Luke Evans

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...