Pohľad na dobrodružného Indianu Jonesa prekvapí! Má 78 rokov a vyzerá... Veď posúďte

Prvý raz sa v slávnej úlohe predviedol Harrison Ford v roku 1981 - išlo o film Indiana Jones a Dobyvatelia stratenej archy.

03.12.2020 15:00
Indiana Jones Foto: ,
Harrison Ford ako archeológ Indiana Jones.
debata

Aktívny život a podstatne mladšia manželka – aj táto dvoj-kombinácia udržiava herca Harrisona Forda vo skvelej forme. Dokazujú to aj aktuálne paparazzi zábery, ktoré sa fotografom podarili vo Venice. Dva roky pred okrúhlou 80-kou sa slávny Indiana Jones chváli kondičkou a postavou, o ktorej môžu jeho rovesníci iba snívať.

Harrison Ford na ulici vo Venice. Foto: Profimedia
Harrison Ford Harrison Ford na ulici vo Venice.

V kondícii sa musí Ford udržiavať aj kvôli práci, pred pár mesiacmi totiž ohlásil, že sa vráti pred kamery v piatom pokračovaní slávneho príbehu o dobrodružnom archeológovi Indiana Jonesovi. Prvý raz sa v tejto úlohe predviedol herec v roku 1981 – išlo o film Indiana Jones a Dobyvatelia stratenej archy, pod ktorý sa podpísal legendárny Steven Spielberg. Nový film by sa mal dostať do kín v roku 2022.

Podobne ako na ulici, Harrison Ford dokáže zaujať aj na červených kobercoch. Z času na čas sa na nich objaví aj so svojou slávnou polovičkou, Calistou Flockhartovou (56). Niekdajšia predstaviteľka Ally McBealovej je na tom podobne, ako jej manžel – aj ona akoby zastavila čas. Útla a usmiata herečka stále pripomína svojráznu právničku, ktorá ju v rokoch 1997–2002 preslávila po celom svete.

Manželský pár Harrison Ford a Calista Flockhart. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Harrison Ford a Calista Flockhart Manželský pár Harrison Ford a Calista Flockhart.

Ford a Flockhart svoj vzťah zverejnili v roku 2002, manželmi sú od roku 2010. Pre Forda ide o tretie manželstvo, pre herečku o prvé. Od roku 2001 je mamou syna Liama, ktorého si adoptovala.

Harrison Ford počas premiéry filmu Tajný život...
Harrison Ford a Tiffany Haddish počas premiéry...
+2Harrison Ford a Calista Flockhart počas...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Harrison Ford #Indiana Jones

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....