Svadbu sme museli zrušiť už dvakrát, priznala otvorene Jennifer Lopez

Napriek tomu, že ešte pred časom bola s vyjadreniami ohľadom ďalšieho manželstva opatrná, dnes je už jasné, že speváčka Jennifer Lopez si chce svojho snúbenca Alexa Rodrigueza vziať. Svadbu však zhatili iné okolnosti.

04.12.2020 00:00
debata
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner... Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez odchádzajú z večere v San Vicente Bungalows.

Áno, asi tušíte správne – na svedomí to má stále prebiehajúca pandémia koronavírusu, ktorá prekazila plány snúbencov na veľkolepý svadobný obrad a oslavu. Ako prezradila 51-ročná speváčka v nedávnom videu, prvý termín, ktorý dvojica mala, padol na apríl tohto roka. To bolo však obdobie, keď prvá vlna pandémie bola najintenzívnejšia. Hollywoodsky párik tak musel svoje plány presunúť na iný termín.

„Museli sme našu svadbu zrušiť kvôli covidu, kvôli karanténe. Vlastne sme tak urobili už dvakrát, čo nevie asi veľa ľudí. Mali sme plány a najprv sa zrušil prvý termín, potom aj druhý. Takže neviem, kedy to vlastne celé urobíme,“ komentovala Jennifer Lopez.

„Myslím si, že obaja aj s Alexom to cítime tak, že jednoducho musíme počkať. Nie je dôvod ponáhľať sa niekam. Sme v pohode, všetko je v poriadku,“ pokračovala hviezda. „A svadba sa udeje, keď bude ten správny čas,“ dodala ešte Lopez, ktorá minulý týždeň vydala nový singel In the morning.

Ten zaujal ešte pred samotnou premiérou. Sprevádza ho totiž oficiálna fotografia na obal singla, na ktorej je zachytená latino-diva celkom nahá. Okrem faktu, že pózuje v Evinom rúchu, nadšenie vyvolala nepochybne jej forma. Mama dvoch detí, ktorá prekročila päťdesiatku, by totiž pokojne schovala do vrecka aj o polovicu mladšie dámy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...