Hrôza v priamom prenose! Ruský youtuber nechal zomrieť tehotnú priateľku

Hrozivý čin podľa informácií britského denníka The Sun spáchal pred pár dňami populárny ruský YouTuber Stas Reeflay, ktorého skutočné meno je Stanislav Rešetnikov.

04.12.2020 07:00
Záber na youtuber Stanislava Rešetnikova. Foto:
Záber na youtuber Stanislava Rešetnikova, ktorého poznali ako Stasa Reeflaya..
debata (17)

Ako píše britský portál s odvolaním sa na ruské médiá, Reeflay údajne týral svoju tehotnú priateľku, pričom tento akt bol zaznamenaný v živom vysielaní. Rešetnikov donútil 28-ročnú Valentinu vyjsť na balkón len v spodnej bielizni a nechal ju tam dlhší čas. Za oknami pritom už momentálne v okolí Moskvy, kde YouTuber s partnerkou žili, panujú mrznúce teploty.

Keď potom Rešetnikov vpustil partnerku do vnútra, podľa záznamu už bola v bezvedomí, rýchlo ju zabalil do deky a uložil na pohovku, snažil sa ju oživiť. Po tom, čo preniesol svoju priateľku späť na svoj gauč v rušivom živom vysielaní, bolo ho počuť hovoriť: „Valya, si nažive? Môj zajačik, čo je s tebou? Valya, Valya, do čerta, vyzeráš, akoby si bol mŕtva. Zajačik… povedz mi niečo… necítim jej tlkot srdca,“ počuť Rešetnikova vo videu. V jednom momente sa dokonca obráti do kamery a prihovára sa aj divákom. „Ľudia, nie je tam žiaden pulz. Je bledá, nedýcha.“

Plavovláska, ktorá účinkovala v mnohých jeho videách, však ani ďalej nevykazovala známky života, na čo YouTuber následne privolal záchranku, čakal na profesionálov, ktorí však už po príchode na miesto iba konštatovali smrť. Toto všetko zachytáva záznam, ktorý ďalej pokračoval a trval bezmála dve hodiny.

Rešetnikova vzala do väzby polícia a momentálne by malo prebiehať vyšetrovanie. Ak sa preukáže, že tehotná žena zomrela jeho pričinením a z podchladenia, ktoré jej spôsobil, väzeniu sa určite nevyhne.

Miestne ruské médiá sa líšia v informáciách o motíve Reeflaya umiestniť svoju priateľku na balkón. Podľa informácií britského The Sun mu niektorí fanúšikovia za to, že ju zneužil na svojom živom prenose, mali zaplatiť zhruba 1 000 dolárov, zatiaľ čo iní uviedli, že ju vyhodil na balkón potom, čo sa pohádali.

Portál YouTube odstránil kompletne Rešetnikov kanál zo svojich stránok. Napriek tomu sa na internete dajú nájsť útržky hrozivého záznamu. Podľa médií však nešlo o prvú ukážku fyzického či psychického týrania. Reeflay na svojich videách údajne už v minulosti verbálne útočil na svoju partnerku alebo jej v jednom videu nastriekal do tváre slzotvorný sprej s korením.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #YouTube #hrôza #podchladenie #Stas Reeflay

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...