Idylický vzťah? Clarkson prehovorila úprimne o nešťastnom manželstve...

Jedným z veľkých prekvapení v rámci amerického šoubiznisu bol tento rok rozpad vzťahu speváčky Kelly Clarksonovej s manželom Brandonom Blackstockom.

06.12.2020 00:00
debata
Speváčka Kelly Clarkson. Na obrázku v jednom zo... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2020 Billboard Music Awards Speváčka Kelly Clarkson. Na obrázku v jednom zo svojich outfitov, ktoré počas večera striedala.

Niekdajšia víťazka šou American Idol a tiež matka dvoch detí sa nedávno rozhovorila veľmi otvorene o tom, čo mnohí jej fanúšikovia, ale ani najbližší netušili. V manželstve sa necítila šťastná. Priznala to v rozhovore vo vlastnej talk-šou, keď ju navštívila spisovateľka Glennon Doyle a spoločne sa zhovárali o skúsenosti z rozvodu.

Bola to práve Doyle, ktorá otvorila tému o rozpade vzťahu slovami: „Sme trénované na to, aby sme sa za každých okolností snažili odvrátiť rozpad manželstva. Aj som si hovorila, že zostávam vo vzťahu kvôli mojej dcére. Ale potom som sa opýtala sama seba, chcela by som pre ňu takéto manželstvo,“ uviedla v talk-šou spisovateľka.

Podľa nej sú ženy učené k tomu, aby verili, že „dobrá matka je matka klamárka“. Vtedy sa pridala aj Kelly Clarkson a sama pridala vlastnú skúsenosť. „Takéto čosi nie je šťastie a obaja si zaslúžime niečo lepšie,“ komentovala pred kamerami. „Glennon, ty si napísala o verejnom dopade vášho rozvodu – očividne tým prechádzam ja sama práve teraz. Je to príšerné, má to toľko náročných momentov,“ opísala Clarkson.

„Pre mňa osobne sú práve deti tá najťažšia časť. Myslím si, že nás ako ženy učia, ako sme sa už predtým zhovárali, aby sme boli pripravené vziať si to všetko na seba. Učia nás, aby sme sa s vecami zmierili, dokázali si povedať, že všetko je v pohode. Ale sú to naše deti, o ktoré by sme sa mali obávať, ak veci nefungujú,“ komentovala ďalej Kelly Clarkson.

Speváčka a moderátorka sa v uplynulých týždňoch dostala údajne do konfliktu s bývalým partnerom a dôvodom je tiež súd o zverenie starostlivosti. Zdá sa totiž, že na tomto sa manželia stále nedohodli a súd dal za pravdu žiadosti Clarksonovej, ktorá chce primárnu starostlivosť pre seba. Blackstock bude môcť deti navštevovať u nej doma, ale nedostal rovnomernú striedavú starostlivosť, o ktorú žiadal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozvod #Kelly Clarkson #nešťastie

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...