Miley Cyrus o manželstve s Liamom Hemsworthom: Mali sme priveľa konfliktov

Vzťah speváčky Miley Cyrusovej a herca Liama Hemswortha prežil vzlety aj pády.

05.12.2020 10:00
Miley Cyrus Foto: ,
Miley Cyrus a Liam Hemsworth na párty Vanity Fair po udeľovaní Oscarov.
debata

V decembri 2018 sa nečakane postavili pred oltár, vystrojili si svadbu v štáte Tennessee, no pred médiami sa ju podarilo utajiť. Cyrus a Hemsworth sa zasnúbili v roku 2012, avšak na ďalší rok sa rozišli. V roku 2015 ich opäť videli spolu a neskôr sa zasnúbili po druhý raz. V auguste 2019 však svet obletela správa, že ich manželstvo sa ani nie po roku rozpadáva, dvojica to dokonca potvrdila v spoločnom vyhlásení.

O dôvodoch ich rozchodu sa špekulovalo a z času na čas sa k nemu obaja vyjadria pre médiá. Miley tak urobila aj teraz. V relácii Howarda Sterna Miley Cyrus prezradila: „Jednoducho, mali sme priveľa konfliktov. Keď prídem domov, chcem, aby ma niekto podržal. Nemám rada hádky ani drámu.“ A ešte dodala: „Boli sme spolu od mojich 16-tich. Náš spoločný dom zhorel. Boli sme zasnúbení. Neviem, či sme sa chceli vôbec vziať, ale keď sme potom prišli o dom… Viete, aj môj hlas sa zmenil, iný bol pred požiarom a iný je po ňom. Tá trauma zmenila aj môj hlas.“

Strata ich domu v Malibu v roku 2018 znamenala veľkú ranu. „Veľmi som sa držala toho, čo z nášho domu po požiari zostalo – boli sme to on a ja,“ opísala. Napokon ešte dodala, že Liama bude ľúbiť navždy.

Spoločná história Cyrusovej a Hemswortha je pomerne bohatá. Prvýkrát sa stretli už v roku 2009 pri nakrúcaní filmu Posledná pieseň. Začali spolu randiť, no v roku 2012 sa rozišli prvýkrát. Nasledovalo obdobie sólovej kariéry Miley Cyrusovej, ktorú poznačila provokatívna a divoká prezentácia ako aj mnohé škandalózne vystúpenia a vyjadrenia. V roku 2015 sa dvojica dala znovu dohromady a rovnako sa v tom čase "upokojila“ aj speváčka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Liam Hemsworth

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...