Dá Sandra Bullock šancu manželstvu ešte pred 60-kou? Zrejme áno!

O štyri roky oslávi Oscarom ovenčená Sandra Bullock okrúhlu 60-ku! Je celkom možné, že ako zrelá päťdesiatnička sa opäť postaví pred oltár.

07.12.2020 00:00
Herečka Sandra Bullock má tvár takmer bez... Foto: ,
Herečka Sandra Bullock.
debata

Špekuluje o tom magazín US Weekly, ktorý cituje zdroj z okolia slávnej hviezdy. Herečka našla po stroskotanom manželstve s Jessey Jamesom (51) opäť šťastie po boku fotografa Bryana Randalla. O dva roky mladšieho sympaťáka spoznala v januári 2015, kedy prišiel fotiť ju a jej syna. Bullock vychováva dve adoptované deti – Louisa a Lailu. Ako pre US Weekly opísal zdroj, Bullock o svadbe už aj hovorí ako o pláne do blízkej budúcnosti.

Sandra Bullock si podľa magazínu želá urobiť ďalší krok s jej partnerom. Hoci si 56-ročná herečka uvedomuje, že lásku si žiadnym papierom nezabezpečí navždy, svadbe je podľa citovaného zdroja otvorená. So svojou túžbou nie je sama, rovnako aj jej parrner, Bryan Randall, uvažuje o tomto kroku veľmi jasne. Pritom pár myslí nielen na seba, ale aj na deti.

„Je pravdepodobné, že to bude iba intímna udalosť. Niekoľko desiatok ich najbližších priateľov a rodina na svadbe na vidieku v Kalifornii alebo pri jazere v Texase,“ uvádza magazín. Herečka má dve deti, jej partner má dcéru z predošlého vzťahu. Práve pre deti si pár želá vytvoriť stabilnú rodinu, dokonca si vedia predstaviť aj ďalšie dieťa, ktoré by do nej prijali.

Bullock získala Oscara v roku 2010 za hlavnú rolu v športovej dráme Splnený sen (2009), známej aj ako Zrodenie šampióna, no zároveň si vyslúžila aj Zlatú malinu pre najhoršiu herečku za hlavnú rolu v komédii Slečna zamilovaná (2009).

Herečka Sandra Bullock prišla na premiéru filmu...
Herečka Sandra Bullock predviedla odvážny...
+3JÚN 2018: Herečky Sarah Paulson (vľavo) a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Sandra Bullock

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...