Nepotrebujem sa stále s niekým hádať na internete, hovorí Daniel Radcliffe

Herec Daniel Radcliffe je jednou z mála hviezd súčasnosti, ktorá nemá vlastný profil na sociálnej sieti. Predstaviteľ Harryho Pottera má preto aj celkom logický dôvod.

07.12.2020 00:00
Daniel Radcliffe Foto: ,
Daniel Radcliffe na aktuálnom zábere.
debata

V rozhovore pre youtubeový kanál First we feast sa priznal k tomu, že jeho absencia na sociálnych sieťach vychádza z toho, že nemá rád konflikty a hádky. „Rád by som povedal, že je za tým nejaký intelektuálny, do špiku premyslený dôvod,“ komentoval Radcliffe.

„Aj uvažoval som nad tým, že by som si založil účet na Twitteri, no na sto percent viem, že ak by som to spravil, ráno by som sa budil do titulkov médií, že Daniel Radcliffe sa pohádal s náhodným užívateľom na Twitteri,“ pokračoval herec.

Tridsaťjedenročný Radcliffe vraj patrí medzi ľudí, ktorí sú schopní obhajovať svoje názory a snažiť sa o veciach diskutovať. To však v prípade sociálnych médií môže byť dnes dvojsečná zbraň.

„Keď som bol mladší, dnes už chvalabohu nie, zvykol som si pozerať komentáre o mne samom na internete a čítať všemožné sr..ky,“ uviedol Radcliffe. „Ale to je bláznivá a zlá vec. Twitter a všetko ostatné je pre mňa ako ďalšia nadstavba, ešte viac rozširuje to spektrum negatívnych komentárov. A keby som si mal čítať aj samé pozitívne veci. To tiež znie ako ďalšia veľmi zdravá vec pre psychiku,“ zavtipkoval si filmový hrdina.

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #Daniel Radcliffe

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...