Fešák Jamie Dornan o karanténe: Na jednej strane trápenie, na druhej potešenie

38-ročný herec sa aktuálne rozhovoril o období karantény, ktorú prežíva so svojimi štyrmi dievčatami.

07.12.2020 00:00
Jamie Dornan Foto: ,
Herec Jamie Dornan.
debata

V roku 2019 sa herec Jamie Dornan dočkal tretieho potomka. Jeho manželka Amelia Warner porodila tretiu dcérku. 38-ročný herec sa aktuálne rozhovoril o období karantény, ktorú prežíva so svojimi štyrmi dievčatami.

Pre predstaviteľa slávneho Christiana Greya zo série Päťdesiat odtieňov sivej bolo obdobie karantény požehnaním aj prekliatím zároveň. Ako otec prežíval ťažké dni, ale následne priznal, že ako rodina si spoločne užili veľa zábavy.

V relácii Tonight Show s Jimmym Fallonom o karanténe povedal: „Bolo to všetko veľmi intenzívne, na jednej strane trápenie, na druhej potešenie v rovnaký čas. Deti sú úžasné, pretože oni žijú v danom okamihu, tu a teraz. Preto si nerobia starosti s tým, čo sa deje a prečo je svet taký, aký je. Iba hovoria: ‚To je to, čo teraz žijeme, tak sa bavme.‘ Takže v tomto smere je to úžasná vec, môcť byť pri tom.“ Otec Dulcie (7), Elvy (4) a Alberty (21 mesiacov) je presvedčený, že akonáhle pandémia pominie, bude si viac vážiť „maličkostí“ a teší sa, že dobehne všetko, čo zmeškal.

Jamie Dornan odštartoval kariéru ako model pre významné módne značky. Na filmovej scéne debutoval v roku 2006 snímkou Mária Antoinetta, v rokoch 2011 až 2013 si zahral v seriáli Kde bolo, tam bolo (2011) a účinkoval aj v televíznom projekte The Fall (2013 – 2016). Známy je najmä ako Christian Grey zo snímok Päťdesiat odtieňov sivej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Dornan #pandémia

+ Pravidelné stravovacie návyky podporujú zdravie a duševnú pohodu.
Nemíňajte peniaze na zbytočnosti, ohrozujete...

+ Objavte radosť v jednoduchosti a čerstvosti sezónnych potravín.
Pri platobnej neschopnosti bude lepšie ak...