Bude svadba? Gwen Stefani je vraj pripravená, už len nájsť termín

Obaja už majú za sebou neúspešné manželstvo, ale zdá sa, že speváčka Gwen Stefani a jej kolega Blake Shelton chcú dať ešte manželskej inštitúcii šancu. Spoločne.

08.12.2020 05:29
debata
Speváčka Gwen Stefani po boku snúbenca Blakea... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Gwen Stefani prišla v šatách Yanina Couture po boku snúbenca Blakea Sheltona. Speváčka Gwen Stefani po boku snúbenca Blakea Sheltona.

Country hviezda Shelton a jeho príťažlivá partnerka sa zasnúbili pred pár mesiacmi. Ako však naznačujú zdroje, ktoré cituje magazín People, toto zasnúbenie nebude trvať dlho. Pretože už čoskoro by sa dvojica chcela zosobášiť.

„Je tam jasný dôvod, prečo ju Blake požiadal o ruku teraz. Skrátka si ju chce vziať a svadba by mala byť čo najskôr,“ komentoval nemenovaný zdroj z okolia pre americký časopis. Vzhľadom na aktuálnu situáciu spojenú s pandemickými obmedzeniami sa môže organizovanie sobáša javiť ako problematické. Pre partnerov z hudobného šoubiznisu a kolegov z porotcovských kresiel v šou Voice to však údajne nie je žiaden problém.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwen Stefani (@gwenstefani)

„Chcú len veľmi intímny ceremoniál, s rodinou a tými najbližšími. Nebude to žiadna veľká svadba,“ komentoval informátor amerického magazínu.

Dvojica sa prvýkrát stretla práve počas účinkovania v hudobnej šou The Voice. To bolo ešte v roku 2015. Obaja prechádzali náročným obdobím a rozvodmi vo vlastných manželstvách, čo ich údajne zblížilo. Odvtedy sú spolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Gwen Stefani #Blake Shelton

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...