Z Gladiátora Crowa je skôr Santa Claus v civile! Ale pozrite sa, akú krásku zbalil

Jeden čas patril medzi najžiadanejších hercov Hollywoodu a podľa mnohých médií bol aj jedným z veľkých sexsymbolov. Držiteľ Oscara Russell Crowe však formu z hitu Gladiátor zanechal dávno za sebou.

09.12.2020 00:00
debata (4)
Herec Russell Crowe a jeho nová partnerka... Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herec Russell Crowe a jeho nová partnerka Britney Theriot na zábere zo Sydney. Herec Russell Crowe a jeho nová partnerka Britney Theriot na zábere zo Sydney.

Dnes 56-ročný herec sa už niekoľko rokov objavuje v spoločnosti so svojimi nadobudnutými kilami a napriek tomu, že sa zjavne snaží zostať fit, pôsobí dnes viac ako Santa Claus v civile než urastený zápasník z arény či hrdina akčných filmov.

Nedávno Crowa zachytili objektívy v Sydney, kde sa súčasná situácia v rámci celosvetovej pandémie najviac blíži k normálu, ktorý sme poznali pred jej príchodom. Crowe pritom nebol sám, objektívy reportérov zachytili herca aj v spoločnosti novej partnerky Britney Theriotovej, ktorá je od neho mladšia o rovných 26 rokov.

Dvojica sa spoločne vybrala na tenis a viacero záberov zachytáva statného herca ako šikovne pobehuje s raketou a odpinkáva späť loptičky svojej novej láske. Po odohratom zápase nasadli partneri do spoločného auta a vyrazili späť domov.

Vzťah s mladšou herečkou údajne trvá už niekoľko mesiacov, no prvýkrát o ich romániku informovali médiá v októbri tohto roka. Vtedy Crowa pristihli s Theriotovou pri spoločných bozkoch a objatiach. Médiá tiež vypátrali, že dvojica sa pozná omnoho dlhšie. V roku 2013 sa totiž objavili v rovnakom filme, snímke Broken City.

Russell Crowe bol dlhé roky partnerom a neskôr manželom Danielle Spencerovej, s ktorou má tiež dve deti. Dvojica však v roku 2012 ohlásila manželskú odluku a následne až v roku 2018 ich súd definitívne rozviedol.

Herec Russell Crowe na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Russell Crowe Herec Russell Crowe na archívnom zábere.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #tenis #partnerka #sydney #Russell Crowe

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...