Witherspoon uprosila svoju krásnu dcéru, aby si obliekla vianočný sveter... Čo nasledovalo?

Povinné rodinné pózovanie v predvianočnom čase je nie všetkým po chuti.

08.12.2020 14:30
debata

Krásnym záberom s dospelou dcérou sa herečka Reese Witherspoon (44) pochválila na svojom Instagrame. Ava Phillippe (21) mala na sebe identický svetrík ako jej slávna mama, len v inom odtieni. Ide o módny kúsok Witherspoonovej značky Draper James.

K zverejnenému záberu s vysmiatou dcérou oscarová hviezda napísala: „OK, je 100-percentnou pravdou, že som ju musela úpenlivo prosiť, aby si obliekla vianočný sveter… Ale, nie je to sladké,“ pýta sa herečka svojich fanúšikov, ktorých má 24 miliónov. Následne ich zareagovalo takmer 1,5 milióna – toľkým sa pózovanie vo svetríkoch páči.

Fotografia sa stretla s veľkým záujmom, dokonca aj u celebritných „sledovateľov“ Witherspoonovej. Jennifer Garner vtipne napísla: „Oplatilo sa.“ Ale ozvala sa aj herečka Drew Barrymore: „Wow! Dvojičky! Krásne dámy, milujem vás.“ A moderátorka Padma Lakshmi zareagovala: „Ja snáď vidím dvojmo“. Na záber zareagovala aj Jessica Alba, Selma Blair a ďalšie slávne hviezdy.

Podoba herečky s jej 21-ročnou dcérou, ktorej otcom je herec Ryan Phillipe, dlhodobo bije do očí. Phillipe bol manželom Witherspoonovej v rokoch 1999 až 2008 a okrem Avy mali spolu aj syna Deacona. S druhým manželom, s Jimom Tothom, má Witherspoon ešte 8-ročného syna Tennesseho.

Herečka Reese Witherspoon na vyhlásení cien New...
Reese Witherspoon (v šatách Roland Mouret) a...
+3Reese Witherspoon v šatách Roland Mouret počas...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Reese Witherpsoon #Ava Philippe

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...