Kto v kráľovskej rodine sleduje seriál Koruna? Odhalené, kto sa verejne priznal!

Napriek kontroverzii, ktorú vyvolal, seriál Koruna (The Crown) o britskej kráľovskej rodine patrí medzi najúspešnejšie projekty Netflixu. A neobišiel ani členov samotnej kráľovskej rodiny.

09.12.2020 09:46
debata
Britská osobnosť Zara Tindall a jej manžel Mike... Foto: SITA/AP, Stefan Rousseau
Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall Britská osobnosť Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall na archívnom zábere z osláv 90. narodenín britskej kráľovnej Alžbety II.

Na internete sa vedú dlhé debaty a hypotézy o tom, či členovia kráľovskej rodiny sledujú, ako ich vyobrazili tvorcovia v čele so scenáristom Petrom Morganom. Objavili sa dokonca informácie o tom, že posledná (štvrtá) séria rodinu pobúrila pre vykreslenie princa Charlesa či jeho vzťahu so zosnulou Dianou alebo súčasnou manželkou – vojvodkyňou Camillou.

O tom, že pobúrenie mal vyjadriť princ William či jeho brat Harry, sa síce popísalo. Nikde sa však neobjavila žiadna oficiálna a potvrdená infomácia. Jedno je však isté, divákom šou Koruna je Mike Tindall, zať vnučky kráľovnej Alžbety II. Zary Phillipsovej.

Tridsaťdeväťročná dcéra princeznej Anne sa narodila z manželstva s Markom Phillipsom, ktoré je v seriáli vykreslené ako nešťastné a nenaplnené. Jej manžel Mike, ktorý je bývalým hráčom rugby, sa však nedávno priznal, že seriál pozerá. „Vlastne som videl reklamu na seriál a bol som rád, že ma na to upozornili. Povedal som si, že musím dohnať zameškané. Pretože som sa dostal asi do polovice sezóny tri, tak som včera večer začal sledovať tretiu sezónu a chystám sa to dobehnúť,“ uviedol v podcaste pod názvom The Good, The Bad and The Rugby.

Vojvodkyňa Camilla má vraj zmysel pre humor a... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa Camilla Vojvodkyňa Camilla má vraj zmysel pre humor a sledovanie Koruny si užívala so zábavou.

„Veľmi ma zaujíma, kam to smeruje, pretože je zrejmé, že je to éra, ktorou sú ľudia fascinovaní,“ uviedol Tindall tiež a dodal, že momentálne sa seriál dostal k veciam, na ktorú už majú mnohí žijúci ľudia svoje názory. „To bude ťažké,“ skonštatoval. Aj on však zdôraznil, že netreba seriálovej fantázii prikladať príliš veľký dôraz a treba ju brať s nadsázkou. "Je to dráma, takže z toho museli vykresať trochu drámy,“ uviedol.

V médiách sa objavili tiež správy o tom, že seriál pozerá aj vojvodkyňa Camilla. Zdroj z paláca mal potvrdiť, že druhá manželka princa Charlesa videla predchádzajúce série a určite si nenechá ujsť ani tú štvrtú. „Predstavujem si, že si zapne televízor, dá si pohár červeného vína a pozrie si to. Má úžasný zmysel pre humor a obsah seriálu sa jej určite nedotkne ani v najmenšom.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #koruna #The Crown #vojvodkyňa Camilla #Mike Tindall

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....