Pre úplatky za dcérino štúdium skončili obaja vo väzení! Čo na to ich slávne dieťa?

Jej slávna mama musela kvôli úplatkom, ktoré mali zabezpečiť dcére štúdium na prestížnej vysokej škole, do väzenia. Dcéra herečky Lori Loughlinovej, influencerka Olivia Jade sa podelila o vlastný pohľad na vec v programe Red Table Talk.

10.12.2020 00:00
Influencerka Olivia Jade Giannulli  (vľavo) a... Foto: ,
Influencerka Olivia Jade Giannulli (vľavo) a jej mama Lori Loughlin.
debata

Dvadsaťjedenročná Olivia v interview vyhlásila, že rozumie tomu, že to " rodina pokašľala". „Nesnažím sa robiť zo seba obeť. Nechcem vašu ľútosť, nezaslúžim si ľútosť. Pokašľali sme to. Ale chcem druhú šancu, pretože si uvedomujem, že sme urobili chybu,“ vyhlásila Jade. Zároveň priznala, že spočiatku nerozumela tomu, čo sa vlastne stalo a nemala rodičom za zlé, že urobili niečo nesprávne, čo navyše vrcholilo mediálnym škandálom.

Herečka Lori Loughlin a jej manžel Mossimo Giannulli boli obvinení z úplatku 500 000 dolárov za to, že ich dve dcéry, Bella (22) a Olivia (21), boli prijaté na University of Southern California (USC) ako členky športového univerzitného tímu, pričom nikdy členkami tímu neboli. Po preukázaní viny bolo nariadené obom rodičom nastúpiť na výkon trestu, súd im vymeral dva mesiace za mrežami a okrem toho tiež verejnoprospešné práce a pokutu vo výške 150-tisíc dolárov.

Jedna z najprekvapi­vejších informácií, ktorá v rozhovore zaznela, je však fakt, že Olivia Jade nehovorila s rodičmi, odkedy nastúpili na výkon trestu. „Vlastne som nehovorila ani s jedným z nich. Momentálne máme karanténnu fázu, kvôli covidu, takže si myslím, že to je dôvod. Len čakám. Som si veľmi blízka s mojimi rodičmi, najmä s mamou. Je to moja najlepšia kamarátka. Takže určite bolo naozaj ťažké s ňou hovoriť. Viem, že je silná … naozaj si môže premyslieť všetko, čo sa stalo. Nejako príde na to, čo chce robiť s tým, čo sa vďaka tomu všetkému naučila,“ komentovala Olivia Jade.

„Viem, že moji rodičia sú dobrí ľudia, a viem, že ich nebudem hodnotiť za chybu, ktorú urobili. Hoci je veľká. Zaplatia však za to cenu. A bez ohľadu na to, čo ľudia hovoria … viem, že to bolo pre nich ťažké,“ doplnila ešte Olivia Jade.

Ešte v októbri minulého roka, tesne po tom, ako sa škandál prevalil, potvrdil registračný úrad amerických univerzít, že Olivia ani jej sestra nie sú prihlásené na univerzite, ktorú navštevovali. Pre ochranu osobných informácií však nebola zverejnená informácia, či ich kalifornská vzdelávacia inštitúcia vylúčila.

Súčasťou škandálu bola aj iná známa herečka Felicity Huffman, ktorú slovenskí diváci poznajú najmä z hitu Zúfalé manželky. Loughlinovej tvár je známa najmä z komediálneho sitkomu Plný dom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #škandál #Lori Loughlin #Olivia Jade

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...