Takmer nenalíčená, no s úsmevom! Takto herečka Svátková vyrazila do spoločnosti

Už niekoľko mesiacov je známe, že herečke a spisovateľke Vlastine Svátkovej skrachovalo druhé manželstvo. Mama troch synov však úsmev z pier nestráca.

10.12.2020 10:00
debata
Herečka Vlastina Svátková sa zúčastnila na... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
573673083 Herečka Vlastina Svátková sa zúčastnila na odovzdaní prístroja pre Očnú kliniku VFN v Prahe.

Len pred pár dňami, po uvoľnení protipandemických opatrení, sa v Prahe konal charitatívny event spojený s odovzdaním dôležitého prístroja pre jednu z pražských očných kliník. Zúčastnila sa na ňom aj rodáčka z Myjavy, ktorú si slovenskí diváci môžu pamätať napríklad zo seriálu Kukučka.

Svátková bola na prvý pohľad neprehlianuteľná vďaka štýlovému vzorovanému kabátu z vlastnej kolekcie značky „pro duši“. Pozornosť však upútal aj fakt, že sa vybrala do spoločnosti takmer nenalíčená. Až na pár ťahov maskary na mihalniciach sa zdalo, že Svátková vyskočila rovno z postele. Čo však nechýbalo, bol úsmev na perách, ktorý predviedla fotografom.

Herečka pred pár mesiacmi otvorene prehovorila o problémoch vo svojom druhom manželstve, kde jej partnerom bol Jiří Kounický. „Môžu za to rôzne okolnosti, ktoré viac vyplávali na povrch práve v dobe, keď sú ľudia bez práce, zavretí doma s tým, že nevedia, čo bude. Tá neistota, financie a všetky tie dôležité veci, ktoré keď nefungujú a tí dvaja ľudia sa na nich nedohodnú… tak potom väčšinou stroskotá aj vzťah,“ uviedla na margo krachu manželstva v relácii Showtime.

Ešte pred Kounickým bol jej manželom režisér Dan Svátek, po ktorom si slovenská rodáčka ponechala priezvisko. S prvým manželom má synov Adama a Kryštofa, z manželstva s Kounickým sa narodil syn Matyáš.

Svátková pred časom uviedla na trh svoju ďalšiu knihu, ktorej názov znie Najdeš mě ve tmě.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #akcia #úsmev #Vlastina Svátková

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...