George Clooney chudol a chudol! Skončil v nemocnici

Herec George Clooney podcenil nebezpečenstvo rapídneho zhadzovania kilogramov.

10.12.2020 13:00
George Clooney Foto: ,
George Clooney.
debata

Skončil v nemocnici potom, čo kvôli úlohe v novinke „The Midnight Sky“ zhodil 14 kilogramov. 58-ročná hviezda sa rozhodla chudnúť, aby mohla stvárniť presvedčivo rolu astronauta, ktorý prežije apokalypsu. Pre portál mirror.co.uk opísal, že štyri dni pred štartom nakrúcania ho museli hospitalizovať pre silné bolesti v žalúdku. Lekári mu diagnostikovali nebezpečnú pankreatitídu, zápal pankreasu, z ktorého sa Clooney zotavoval niekoľko týždňov. „Myslím si, že som to s takým rýchlym chudnutím neodhadol. Nemyslel som na svoje zdravie,“ opísal.

Clooney, ktorý film aj režíroval, dodal: „Niekoľko týždňov trvalo, než prišlo zlepšenie. Pracovať súčasne aj ako režisér bolo náročné, vyžadovalo si to veľa energie. Boli sme na ľadovci vo Fínsku, čo prácu robilo ešte náročnejšou. Ale moja slabá kondícia určite tejto úlohe prospela, aby bola ešte vierohodnejšia,“ opísal nakrúcanie snímky pre Netflix.

Pre rolu si musel nechať narásť bradu, z čoho nebola jeho manželka jeho manželka Amal Clooney (42) práve nadšená. „Narástla mi dlhá, škaredá brada. Môj syn ju ale miloval, pretože do nej schovával veci, o ktorých som nič nevedel. Až kým som neprišiel na nakrúcanie a zrazu: ‚Aha, v mojej brade je palička od nanuku‘.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #George Clooney

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...