Slabosť pre koleg(yň)u? Neuveríte, z koho sa podlomili kolená Paltrowovej

Patrí medzi najznámejšie hviezdy Hollywoodu, ale to rozhodne neznamená, že aj ona nemôže byť fanúšikom nejakej inej známej kolegyne či kolegu. Herečka Gwyneth Paltrow nedávno aj prezradila, ktorej.

11.12.2020 00:00
debata
Herečka Meg Ryan na akcii Friars Club... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Meg Ryan na akcii Friars Club Entertainment Icon Award v New Yorku. Herečka Meg Ryan na akcii Friars Club Entertainment Icon Award v New Yorku.

Držiteľka Oscara sa vyznala zo svojej slabosti pre americkú filmovú herečku a hrdinku mnohých romantických komédií Meg Ryanovú. „Bola som pri nej úplne hotová. Ako by som aj nebola, nedokázala som po jej boku byť sama sebou,“ komentovala svoj fanúšikovský obdiv 48-ročná Paltrow.

„Mala som túto úctu k Meg Ryanovej alebo k Julii Robertsovej. Viete, keď som videla Pretty Woman, končila som práve strednú školu. A pri pohľade na tieto ženy som akoby vnímala, že ma osvietilo. Povedala som si: 'Bože môj, to je to, čím chcem byť. Sú také geniálne, očarujúce a vtipné, že osvetľujú svet a to je to, čo chcem robiť.,“ opísala svoje pocity z mladosti blondínka.

V rozhovore pre rádio stanicu SiriusXM sa tiež priznala k tomu, že hoci pochádza zo známej umeleckej rodiny, mnohí slávni herci boli pre ňu celkom neznámi.

„Keď sedí na večeri Michael Douglas a vy ste len dieťa, tak je to kamoš vašich rodičov. Až časom vám dojde, že u vás na večeri bola svetová filmová hviezda,“ dodala so smiechom Paltrow.

Herečka Gwyneth Paltrow na akcii Annual... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Gwyneth Paltrow Herečka Gwyneth Paltrow na akcii Annual Baby2Baby Gala, ktorá sa konala na jej počesť. V nohavicovom kostýme Tom Ford.
debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #fanúšik #Meg Ryan #kolegyňa

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...