Portman v uliciach Sydney na prechádzke a kolega Thor? Takto mučí svoje svaly!

Už niekoľko týždňov sa nachádza v Austrálii americko-izraelská herečka Natalie Portman, ktorá by tam mala nakrúcať štvrtý film o Thorovi. Nedávno sa tiež spojila so známym moderátorom Jimmym Kimmelom.

13.12.2020 13:40
debata
Herečka Natalie Portman na zábere z... Foto: BGKA / Backgrid Australia / Profimedia
571883895Herečka Natalie Portman na zábere z austrálskeho Sydney. Herečka Natalie Portman na zábere z austrálskeho Sydney.

Tridsaťdeväťročnú herečku zachytili objektívy reportérov v uliciach Sydney, kde pôsobila veľmi ležérne a uvoľnene. Oblečená do belasej bavlnenej košele, krátkych džínsových šortiek, so slameným klobúkom na hlave si vykračovala ulicou a mierila pravdepodobne na pracovné stretnutie.

Hoci ešte v októbri herečka potvrdila, že sa musí na novú rolu pripravovať aj fyzicky a absolvuje množstvo tréningov s osobným trénerom, zábery z jej tréningu zostávajú takpovediac „v utajení“.

Pohľad na hviezdu, ktorá by mala dostať vo štvrtom filme zo známej a populárnej komiksovej série, sa pritom výrazne líši od toho, aký ponúka jej filmový kolega Chris Hemsworth. Ten sa zjavne rád pochváli, ako vyzerá jeho športová príprava na očakávanú rolu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Predstaviteľ Thora a objekt lásky hrdinky Jean Fosterovej v podaní Portmanovej sa totiž posledné mesiace doslova „mučí“ niekoľkokrát denne, aby svoju fyzickú formu dostal do žiadaného stavu.

Len nedávno sa napríklad na Instagrame herec pochválil tréningom s masívnymi pneumatikami, pri ktorom odhalil skutočne napumpované bicepsy. Dôvodom jeho príprav však nie je len snímka Thor: Love and Thunder, ale údajne aj pripravovaná biografia zápasníka Hulka Hogana. Austrálsky rodák by mal v nej stvárniť práve samotného Hogana.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Thor #Natalie Portman #nakrúcanie #sydney

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...